Bookmarks

    Την Τετάρτη (22/3) στις 15:45 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνός Πέρνης, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη, ομάδες οι οποίες όπως είναι γνωστό αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Πρόκειται για μία γιορτή του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Από τη μία πλευρά ο Αετός Ορφανού που εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική θα προσπαθήσει για το νταμπλ και από την άλλη ο Κεραυνός Πέρνης ο οποίος φέτος πραγματοποιεί μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία; της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Βέβαια είναι γνωστό ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί αφού στο παρελθόν είδαμε κάποιες εκπλήξεις.

    Η συνέντευξη των  δύο πρωταγωνιστών

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Δημήτρη Χατζηχρήστου ο τελικός του κυπέλλου, ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνό Πέρνης είναι μία μεγάλη γιορτή. Μάλιστα στο πλαίσιο της αυτής της γιορτής λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με την παρουσία εκπροσώπων και των δύο φιναλίστ.

    Εκ μέρους της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο Δημήτρης Χατζηχρήστου τόνισε ότι η οπική ένωση έχει αφήσει στις δύο ομάδες την διοργάνωση του αγώνα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές θα μοιραστούν τα έσοδα από τα εισιτήρια, και το μόνο που θα πάρει η Ένωση είναι το ποσό των 150 ευρώ που θα διατεθεί στο τραπέζι της αγάπης της Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

    Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Αετού Ορφανού, Νίκος Λαμπίδης στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι κατά την άποψη του στον τελικό θα κοντραριστούν δύο άξιες ομάδες που διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και υπογράμμισε ότι «πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχουν φαβορί».

    Όσο για τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας του Αετού Ορφανού, Γιάννη Ζέρβα είπε ότι «είναι τιμή και χαρά μας να συμμετέχουμε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου έχουμε βρεθεί 2 φορές τα τελευταία 4 χρόνια. Θα παίξουμε απέναντι σε μια αξιόλογη και δυνατή ομάδα, κάτι που απέδειξε αποκλείοντας τον Ορφέα στην αναμέτρηση που έδωσε μέσα στην Ελευθερούπολη».

    Ταυτόχρονα ο Γιάννης Ζέρβας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Νίκο Λαμπίδη για τη δυνατότητα που του έδωσε να βρεθεί και πάλι στην ποδοσφαιρική “οικογένεια” του Αετού Ορφανού και από την θέση του Γενικού Αρχηγού.

    Από την μεριά του ο πρόεδρος του Κεραυνού Πέρνης Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος επισήμανε ότι θα αγωνιστούν δύο καλές ομάδες και ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος, ενώ ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Τερζανίδης εκμεταλλεύτηκε την συνέντευξη τύπου για να αναφερθεί εκτός από τον αγώνα και σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα σχετικά με την δυναμική του Αετού Ορφανού, οι οποίες όπως είπε «παρεξηγήθηκαν από ορισμένους»

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Κώστας Τερζανίδης ακούστηκε να λέει:

    -«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να πω ότι χαίρομαι που ήρθα στο Καβαλιώτικο πρωτάθλημα, που είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ αυτό της Ξάνθης. Πέρσι με τον Θεολόγο και φέτος με την Πέρνη, όπου καταφέραμε να κάνουμε την υπέρβαση, γιατί πιστεύω ότι η πρόκριση μας στον τελικό είναι υπέρβαση. Η πρόκριση μας επί του Ορφέα ήταν ξεχωριστή, γιατί ήρθε σε μια εποχή που η ομάδα είχε καθοδική πορεία, μετά την πολύ καλή εποχή όπου έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στην Δ’ Εθνική. Για εμένα αυτή η πορεία είναι τιμή και προσωπική δικαίωση, και αν καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο, αυτό θα ανήκει και στον πρόεδρο του συλλόγου, που έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα».

    Με αρκετό κόσμο και οι δύο ομάδες

    Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε και όπως έγινε γνωστό και οι δύο ομάδες θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”. Πιο συγκεκριμένα από τον Αετό Ορφανού θα δρομολογηθούν 2 λεωφορεία ενώ υπολογίζεται ότι θα έχει στο πλευρό του, την συμπαράσταση περίπου 400 φιλάθλων, ενώ και ο Κεραυνός Πέρνης σύμφωνα με τις δηλώσεις των παραγόντων του θα έχει αρκετούς φιλάθλους στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη».

    Comments are closed.