Bookmarks

    Στις προπονήσεις επίστρέφουν από τη Δευτέρα (27/3) το απόγευμα οι παίκτες του Α.Ο.Κ. προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εντός έδρας που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (2/4) στο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς.

    Την Κυριακή (26/3) ο προπονητής των “Αργοναυτών” Άγγελος Διγκόζης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και από σήμερα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα δουλέψει κυρίως πάνω σε θέματα τακτικής λαμβάνοντας ο ίδιος υπόψιν του τα προβλήματα που υπάρχουν σε αγωνιστικό επίπεδο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε λοιπόν για τον αγώνα με την Καλαμαριά με το ενδιαφέρον σε βαθμολογικό επίπεδο να είναι μονόπλευρο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της Καβάλας δεν έχουν κίνητρο και σίγουρα το γόητρο αλλά και οι προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας θα αποτελέσουν για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. τους βασικότερους λόγους για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Την ίδια ώρα και όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα, όλο και περισσότερο θα μεγαλώνει και το ενδιαφέρον των καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να δείξουν δυναμική παρουσία στις κερκίδες του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”.

    Αρκετά προβλήματα

    Και αυτά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι αρκετά, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές αισθάνονται ενοχλήσεις ενώ κάποιοι άλλοι είναι τιμωρημένοι. Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ζυγκιρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη για το ματς με την Καλαμαριά. Ήδη ο παίκτης έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και μέρα με την μέρα θα ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Τέλλου ο οποίος υπολογίζεται από τον Άγγελο Διγκόζη σε αντίθεση με τους Παναγιωτόπουλο και Μελισσόπουλο των οποίων η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς παραμένει ερωτηματικό. Βέβαια είναι πολύ νωρίς από τώρα γνωρίζει ο Άγγελος Διγκόζης αν τελικά θα μπορεί να τους υπολογίζει αφού μέσα από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα αρχίσει σιγά σιγά να διαφαίνεται αν θα παρουσιάσουν βελτίωση και σε ποιο βαθμό. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο να σημειώσουμε ότι η κατάσταση του βελτιώνεται και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα του ώστε να συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα θα απουσιάσει ο Κυριακίδης ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα μέσα στη Δράμα. Με βάση όλα τα παραπάνω ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας, θα πρέπει μέχρι και την τελευταία στιγμή να περιμένει κάποιους παίκτες του, που νοιώθουν ενοχλήσεις για να διαπιστώσει αν τελικά θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

    Comments are closed.