Bookmarks

    Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι, μετά τις αναβολές αγώνων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των Εθνικών Πρωταθλημάτων αρμοδιότητάς της και του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, αναδιαμορφώθηκε εκ νέου.

    Σύμφωνα με αυτό, οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου. Ήτοι σημαίνει ότι το τοπικό ντέρμπι Νέστος-ΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου , μετά την 15η (που θα γίνει καιρού επιτρέποντος στις 15 Ιανουαρίου).

    Η 16η αγωνιστική, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

    Με βάση όλα τα παραπάνω ο Α.Ο.Κ. προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Καμπανιακό, ματς με το οποίο οι “Αργοναύτες” ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τον α’ γύρο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Παιχνίδι για το οποίο ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου όχι όμως στον Αλέξη Μελισσόπουλο ο οποίος ταλαιπωρείται από την εξάρθρωση στην ωμοπλάτη του.


    Comments are closed.