Bookmarks

    Πλήθος επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και της τοπικής Αυτοδιοίκησης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το βράδυ της Τετάρτης (18/1) από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο. Καβάλα «Γαλάζιοι Αργοναύτες», στα γραφεία του, που βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Κ., ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, ο Τεχνικός Διευθυντής, Κώστας Τσαλίκης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Αντώνης Κατσαμακίδης και Αθηνόδωρος Μπούρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ., Κώστας Λιόλιος μαζί με τον Σταμάτη Χρυσαφίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, Ζήσης Μπόνιας, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Α.Ο.Κ. Πέτρος Πετρόπουλος,ο Τάσος Μεταξάς ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, ο Σούλης Ρουμελιώτης εκπρόσωπος της Καβάλα ’86, ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, Γιάννης Προμούσας που ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας, εκπρόσωποι του τύπου καθώς και πλήθος φιλάθλων.

    Να σημειωθεί ότι όλοι στον χαιρετισμό τους, ευχήθηκαν να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Α.Ο.Κ. ώστε πολύ σύντομα να βρεθεί στη φυσική του θέση, που είναι οι επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα να υπογραμμίσουμε ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Άγγελος Διγκόζης, ζήτησε τη στήριξη του ΣΦΑΟΚ, όπως και όλων των φιλάθλων της πόλης και σημείωσε ότι θα πρέπει να σταματήσει η κακοπροαίρετη κριτική που γίνεται προς την ομάδα, με τον κόσμο να γίνεται ασπίδα, ενώ ο Νάσος Αθανασίου σημείωσε πως θα αλλάξει το γούρι της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Νέστο στη Χρυσούπολη.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι μετά το τελετουργικό της κοπής της πίτας, τα μέλη του ΣΦΑΟΚ οργάνωσαν μπάρμπεκιου προς τιμήν των παρευρισκομένων, με τον πρόεδρο Γιάννη Καραμάνη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να αποδεικνύονται για άλλη μάι φορά άριστοι “οικοδεσπότες”.

    Comments are closed.