Bookmarks

    Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Ηρακλή Καβάλας για οικογενειακούς λόγους ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Κώστας Οικονομόπουλος.

    Ο ίδιος που προσέφερε σημαντικά πράγματα στην ομάδα του Ηρακλή τα τελυεταία 5 χρόνια ναι μεν αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Αρχηγού αλλά ωστόσο όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις που έκανε θα συνεχίσει να προσφέρει ως μέλος της διοίκησης της ομάδας.

    Αναλυτικά, ο Κώστας Οικονομόπουλος στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

    -«Και κάπως έτσι…το ταξίδι μου έφτασε στο τέλος του…Λόγοι οικογενειακοί καθιστούν πλέον αδύνατη την συμμετοχή μου στις υποχρεώσεις ως Γενικού Αρχηγού της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ. Όλα αυτά τα χρόνια έζησα ανεπανάληπτες-υπέροχες στιγμές και οι οποίες ήδη βρίσκονται βαθιά χαραγμένες μέσα μου…Στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σε προσφέρει και προπάντων το καταλαβαίνουν ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ….

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο ΣΠΥΡΟ ΚΑΤΙΡΗ και αντιπρόεδρο ΠΕΤΡΟ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ για την συνεργασία που είχαμε τα 4,5 χρόνια που κατείχα την θέση του Γενικού Αρχηγού.

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές, που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και είχαμε μια άριστη συνεργασία…

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές που πέρασαν και είναι ήδη στις Ακαδημίες μας…

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου (φυσιοθεραπευτή-γιατρούς ) οι οποίοι ήταν πάντα παρών όποτε τους χρειαζόμουν.

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές-συμπαίκτες μου (γιατί έτσι τους έβλεπα) που με ανέχτηκαν…

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα αθλητικά σωματεία της Ε.Π.Σ.Καβαλας στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στους προέδρους για την άρτια συνεργασία που είχα μαζί τους…

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας καθώς και στην Γραμματεία της για την άμεση λύση όσων προβλημάτων προέκυπταν…

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Διαιτητές Καβάλας για την συνεργασία που είχαμε καθόλες τις περιόδους που καθόμουν στον πάγκο της ομάδας…

    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα Μ.Μ.Ε. για την πολύτιμη βοήθεια τους …Και προπάντων ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ που με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια να είμαι απών.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… Παραμένω ως απλό ενεργό μέλος του Ηρακλή και θα βοηθώ από άλλο πόστο πλέον την αγαπημένη μου ομάδα…»

    Comments are closed.