Bookmarks

    Την ερχόμενη Κυριακή (15/1) που το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχει διακοπή και θα διεξαχθούν κι άλλες αναμετρήσεις που έχουν αναβληθεί, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Καβάλας BC με τον Δούκα, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (18/1) του Φάρου με το Ηράκλειο.

    Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις οι οποίες επρόκειτο να διεξαχθούν το προηγούμενο Σάββατο (7/1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι εξ αναβολής αγώνες της 13η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθούν ως εξής:

    15/01/17 17.00 ΕΚ Καβάλας-ΣΕ Δούκα

    18/01/17 17.00 ΑΟ Φάρος Κερ.-Ηράκλειο ΟΑΑ»

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε πολύ πιθανό είναι το ότι και η αναμέτρηση της ομάδας του Ηλία Μωσαϊδη με την ΑΣΕ Δούκα που προγραμματίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο εκ νέου να αναβληθεί αφού η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών στην Καβάλα και στον υπόλοιπο νομό έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλά μέτωπα ακόμη και στις μεταφορές. Προβλήματα τα οποία εκ νέου πιθανότατα να αναβάλουν τον συγκεκριμένο αγώνα αφού πολύ δύσκολα θα γίνουν οι πτήσεις από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” της Χρυσούπολης ώστε μα μετακινηθεί η αποστολή του ΑΣΕ Δούκα. Στην πόλη της Καβάλας.


    Comments are closed.