Bookmarks

    Νέα επιστολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απέστειλε ο πρώην πρόεδρός της Ε.Π.Σ. Καβάλας και μέλος της σημερινής διοίκησης κατά του προέδρου της διοργανώτριας αρχής Χαράλαμπου Ευσταθιάδη.

     

    Η κόντρα της εσωτερικής αντιπολίτευσης στη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας κυρίως με τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης καλά κρατάει με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει σε έναν “πόλεμο” ανακοινώσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένας “πόλεμος” ο οποίος “βλάπτει σοβαρά” το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού μέσα από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεων ζημιώνει αφάνταστα. Οι δύο πλευρές θα πρέπει άμεσα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και μέσα από επιχειρήματα θα πρέπει να αναζητήσουν όσα κοινά τους ένωναν όταν ασκούσαν διοίκηση από κοινού, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή όχι συνύπαρξης τους αλλά σωστής λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Καμιά από τις δύο πλευρές δεν θα ωφελήσει σε τίποτε εάν φτάσει στα άκρα. Εκείνο το οποίο προέχει είναι να πάει μπροστά το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο της Καβάλας θα πρέπει να επικρατήσει πάνω από όλα η σύνεση, η λογική, το πνεύμα δημιουργικότητας όχι αντιπαραθέσεις του είδους που δεν βγάζουν πουθενά. Πολύ περισσότερο δε όταν οι δύο πλευρές που βρίσκονται σήμερα στα “χαρακώματα” χθες ασκούσαν από κοινού διοίκηση, έπαιρναν ομόφωνες αποφάσεις και μαζί χάραζαν την πορεία πλεύσης τους. Σήμερα άλλαξαν τόσα πολλά ώστε να διαπιστώνεται η εικόνα που όλοι παρατηρούν και δεν είναι αρεστή σε κανέναν;

    Η επιστολή του Γιώργου Σουφλέρη

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Γιώργου Σουφλέρη είναι το εξής:

    -“Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου

    Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώνουμε ότι ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει παντελώς και έχει την εντύπωση ότι η Ένωση είναι τσιφλίκι του, που του το άφησε κληρονομιά ο πατέρας του, με διαθήκη και μπορεί να την χρησιμοποιεί όπως αυτός θέλει και τον βολεύει.

    Το τελευταίο μάλιστα διάστημα αποθρασύνθηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να αναρτά κείμενα που μόνο ως εμετικά μπορούν να χαρακτηριστούν υπογράφοντας τα με το ονοματεπώνυμό και χωρίς ενημέρωση του Δ.Σ.

    Θέλω να τον ενημερώσω και να του επιστήσω την προσοχή ότι η ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερώνεται ο ποδοσφαιρικός κόσμος και όχι να μετατρέπεται σε μηχανισμός προπαγάνδας.

    Κείμενα όπως αυτό που αναρτήθηκε πριν από λίγες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας περί αρουραίων και τυφλοπόντικων του τα επιστρέφουμε αυτούσια και του στέλνουμε το μήνυμα ότι ο καβαλιώτης παράγοντας και νοήμων είναι και υψηλή κρίση διαθέτει.

    Δυστυχώς γι’ αυτόν όλοι τον έχουν καταλάβει και όπως αποδεικνύεται έχει χάσει την ψυχραιμία του διότι και όψιμος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι αλλά δεν αντιλαμβάνεται προφανώς ότι οι κινήσεις του μόνο άλγος και αποστροφή του ποδοσφαιρικού κόσμου προκαλούν.

    Όταν εκλεχθήκαμε με τη δική μας ψήφο αναλάβαμε και την υποχρέωση να υπηρετήσουμε υπεύθυνα το τοπικό μας ποδόσφαιρο με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο και ανάπτυξή του.

    Για τον λόγο αυτό από εδώ και πέρα δεσμευόμαστε απέναντι σας σε κάθε ψέμα να απαντάμε με μια αλήθεια”.

    Με εκτίμηση

    Γιώργος Σουφλέρης

     

    Comments are closed.