Bookmarks

    Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο Α.Ο.Κ. στο εντός έδρας παιχνίδι στο “Ανθή Καραγιάννη” την Τετάρτη (25/1) στις 3 το μεσημέρι κόντρα στον Καμπανιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Και αυτό γιατί ο προπονητής των “Αργοναυτών” Άγγελος Διγκόζης, “πονοκεφαλιάζει” από τους τραυματισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών του, τους οποίους μάλιστα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει κόντρα στην ομάδα της Χαλάστρας. Πιο συγκεκριμένα η αναφορά μας γίνεται σε δύο παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα μπορεί τα δελτία των Γρηγόρη Κυζιρίδη και Γιάννη Καλλιβωκά να εκδόθηκαν αλλά ωστόσο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και άγνωστο παραμένει αν ο Άγγελος Διγκόζης μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς με τον Καμπανιακό. Βέβαια να αναφέρουμε ότι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δεν υπολογίζεται και ο Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Μετά και την τελευταία ήττα στην Χρυσούπολη, τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Α.Ο.Κ. και η νίκη κόντρα στην ομάδα της Χαλάστρας αποτελεί ανάγκη επιτακτική. Η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και πάρει κόντρα στον Καμπανιακό να πάρει το “τρίποντο” αφενός για να βελτιώσει τη θέση της αφετέρου για να δει με αισιόδοξο μάτι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

    Comments are closed.