Bookmarks

    Το “πικρό ποτήρι” της ήττας ήπιε” ο Α.Ο.Κ. στην Αριδαία από τον Αλμωπό με (1-0) με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια για την 11η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας.

    Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη ναι μεν διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά είχαν προβλήματα στον χώρο της επίθεσης και για το λόγο αυτό δεν μπόρεσαν να πάτουν κάτι από μία αναμέτρηση κατά της διάρκεια της οποίας αν ήταν πιο προσεκτικοί και ουσιαστικοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τους 3 βαθμούς της νίκης.

    Είχε την υπεροχή ο Α.Ο.Κ.

    Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη από πολύ νωρίς έπαιζαν με την πλάτη “στον τοίχο” αλλά παρόλα αυτά κρατούσαν τις τύχες του αγώνα στα χέρια τους. Διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν την εστία του Αλμωπού αλλά σε ένα σκηνικό πολύ γνώριμο από προηγούμενες εκτός έδρας εμφανίσεις οι παίκτες της Καβάλας δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Άγγελος Διγκόζης προσπάθησε να ανακατέψει “την τράπουλα”. Οι παίκτες του ήταν σαφώς ανώτεροι και στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τους αντιπάλους τους, έλεγχαν τον αγώνα και επιδίωξαν να βρούνε διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Αλμωπού. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής της μπάλας από τους γηπεδούχους αλλά δύσκολα έβγαιναν οι φάσεις ώστε να απειληθεί η εστία του Αλμωπού. Οι γηπεδούχοι να τονίσουμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αγωνίστηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς για να κρατήσουν το γκολ που σημείωσαν από πολύ νωρίς αλλά ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες στην επανάληψη.

    Το χρονικό του αγώνα

    Ο Α.Ο.Κ. από πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν μόλις στο 2′ οι παίκτες του Αλμωπού πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Παντελίδης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Συριτούδη έγραψε το (1-0). Από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. προσπάθησε να αντιδράσει και στο έχασε μία πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Μπλιό στο 5′ για να ισοφαρίσει όπως και στο 9′ με πρωταγωνιστή τον Πτηνόπουλο ο οποίος από πολύ καλή θέση αστόχησε.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Αλμωπού Αριδαίας και του Α.Ο.Κ. ήταν ο Δημήτριος Καραγέργιος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και βοηθοί του, οι συμπατριώτες του Χρήστος Τσαμπάσης και Θεόδωρος Τζουβάρας.

    Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Μουρατίδης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Θ. (67’ Ελευθεριάδης Γ.), Παντελίδης (89’ Κοβάτσης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Σιδώρης (46’ Ελευθεριάδης Λ.), Τσιρλίδης.

    Καβάλα (Άγγελος Διγκόζης): Συριτούδης, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Λαδάκης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Μπλιός (46′ Λίτσκας), Μπαντάνης, Παβίσεβιτς, Παππάς (56′ Μπρατσιάνι), Πτηνόπουλος.

    Comments are closed.