Bookmarks

    Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας αναρτήθηκε η επιστολή-απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη, στην καταγγελία μελών του Δ.Σ. Που έγινε πριν από μερικές ημέρες για το πόρισμα των ορκωτών λογιστών στην τοπική Ένωση.

    «Δυστυχώς υπάρχουν και τυφλοπόντικες»

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη έχει ως τίτλο: «Δυστυχώς υπάρχουν και τυφλοπόντικες» και η οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

    -«Αναφορικά με δημοσίευμα μερίδας του τύπου, που μάλιστα χαρακτηρίζεται από τους συντάκτες και υπογράφοντες ως «καταγγελία», το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι δυστυχώς στη ζωή μας, θα υπάρχουν πάντα και οι τυφλοπόντικες, που υπακούοντας στη φύση τους, θα προσπαθούν να υποσκάψουν.

    Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να απολογηθώ για ημέρες και έργα άλλων προέδρων, που μάλιστα έχουν το θράσος ή την ανοησία να καταγγέλλουν ουσιαστικά τα δικά τους πεπραγμένα.

    Είναι γνωστό σε όλους, ότι μέχρι το 2012 ήταν άλλοι πρόεδροι στη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ. και η ποδοσφαιρική κοινωνία τους γνωρίζει πολύ καλά.

    Εγώ και οι συνεργάτες μου, που εκλεχτήκαμε με απόλυτη πλειοψηφία το 2013, πρέπει και μπορούμε να απολογηθούμε μόνο για τα πεπραγμένα της δικής μας χρονικής περιόδου και μπορούμε να παραθέσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ακόμη και το αποτέλεσμα του ελέγχου που έγινε από την εφορία μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2016».

     

    Με τιμή,

    Ευσταθιάδης Χαράλαμπος

    Comments are closed.