Bookmarks

    Τον παράγοντα έδρα θέλουν να εκμεταλλευτούν Α.Ο.Κ. και Νέστος Χρυσούπολης την Κυριακή (11/12) στις 3 το μεσημέρι για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις δύο ομάδες του νομού να μην έχουν κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης του “τρίποντου”.

    Γεγονός πάντως είναι ότι η 12η αγωνιστική αναμένεται με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και για εκείνες που διεκδικούν την παραμονή τους.

    Μονόδρομος είναι  η νίκη για τον Α.Ο.Κ.

    Ο λαβωμένος Α.Ο.Κ. από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα αλλά και από τον αποκλεισμό του από το κύπελλο της Γ’ Εθνικής, θα υποδεχθεί την Κυριακή (11/12) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου. Μία ομάδα άγνωστη μέχρι πρότινος και η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος την παραμονή της στην κατηγορία. Για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι καταστροφικό με τον ίδιο να υπολογίζει στα πλάνα του, στον Αλέξη Μελισσόπουλο ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τελευταίο τραυματισμό που είχε. Αντίθετα ο Άγγελος Διγκόζης δεν υπολογίζει στον Κυριακίδη ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Κάποιες μικροενοχλήσεις που αισθάνονται οι Παβίσεβιτς, Συριτούδης, Πτηνόπουλος και Σταματόπουλος μάλλον δεν πρέπει να ανησυχούν ιδιαίτερα την τενική ηγεσία του Α.Ο.Κ. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι το κλίμα για κάποιους παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι πολύ βαρύ, αφού όπως δήλωσε και ο Άγγελος Διγκόζης κάποιοι παίκτες κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.

    Νίκη θέλει και ο Νέστος Χρυσούπολης

    Την ίδια ώρα ο Νέστος στη Χρυσούπολη κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης, στη Χρυσούπολη θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη επιβάλλεται να έχουν καθαρό μυαλό για να φτάσουν στον στόχο τους. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η τεχνική ηγεσία του Νέστου σε ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει απουσίες αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ασημάκης και Παυλίδης.

    Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής

    Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι διαιτητικές τριπλέτες που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα και τις τριπλέτες των αναμετρήσεων έχουν ως εξής:

    Α.Ο. Καβάλα – ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου

    Δρακίδης, Καρακασίδης, Δανδαλίδης (Θράκης)

    Δόξα Δράμας – Αλμωπός Αριδαίας

    Ψωμόπουλος, Δεδονάκης, Μάναλης (Καβάλας)

    Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας

    Σιδηρόπουλος, Καραϊσκος (Έβρου), Έμπλιουκ (Ξάνθης)

    Εορδαϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς

    Κάτης, Δημόπουλος, Δράγος (Φλώρινας)

    Καμπανιακός – ΑΠΕ Λαγκαδά

    Κορέστης, Στάϊκος, Νάκας (Λάρισας)

    ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός Φούφα

    Τσιαουσίδης, Μιχτατίδης, Κούφος (Μακεδονίας)

    Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης

    Παρχαρίδης, Χατζηνάκος, Χασιώτης (Δράμας)

    Ρεπό: Απόλλων Παραλιμνίου

    Comments are closed.