Bookmarks

    Τον ΓΣ Λαρισαίων, την ομάδα η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η Καβάλα BC, στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” με μόνο στόχο την κατάκτηση της νίκης.

    Μάλιστα στην αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Α2, η ομάδα του Ηλία Μωσαϊδη έχει μπροστά της, να “βυθίσει” ακόμη πιο βαθιά στον πίνακα της βαθμολογίας τον ΓΣ Λαρισαίων η οποία έχει μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι το παιχνίδι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τους παίκτες της Καβάλα BC, αφού πιθανό “στραβοπάτημα” θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη με τον προπονητή της Καβάλας Ηλία Μωσαϊδη να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα.

    Τα εισιτήρια του αγώνα

    Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – ΓΣ Λαρισαίων1928 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 είναι οι ακόλουθες:

    • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
    • Παιδικά (έως 12 ετών): ΔΩΡΕΑΝ
    • Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ
    • Μαθητές (με επίδειξη πάσο): 5 ευρώ
    • Συνοδοί αθλητών Ακαδημιών: 5 ευρώ

    Πενήντα τυχεροί μαθητές από το 7ο Γυμνάσιο

    Από κει και πέρα να υπογραμμιστεί ότι πενήντα τυχεροί μαθητές από το 7ο Γυμνάσιο οι οποίοι θα κληρωθούν σε διαδικασία που θα γίνει στο σχολείο τους, θα παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Λαρισαίων 1928 στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

    Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σε κάθε αγώνα εντός έδρας ενός σχολείου Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (κυκλική φιλοξενία μετά από κλήρωση).

    Comments are closed.