Bookmarks

    Archive for 13 November 2016

    Αγωνιστική απραξία είχαμε το Σαββατοκύριακο (12-13/11) που διανύσαμε για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας λόγω του ότι είχε το προγραμματισμένο ρεπό και το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ κατηγορίας.

    Πιο συγκεκριμένα έγιναν αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική για τον 1ο και 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας όπως επίσης παιχνίδια για την 7η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας της τοπικής ένωσης. Ήταν μία αγωνιστική γενικότερα κατά τη διάρκεια της οποίας εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί επικράτησαν και σιγά σιγά άρχισαν να ξεχωρίζουν τα πράγματα σχετικά με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι από το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, αποβλήθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή, οι Φίλιπποι Καβάλας και οι Ελπίδες.

    Παρουσία λίγου κόσμου Ορφέας Ξάνθης και Καβάλα αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) για καλό σκοπό, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την οικονομική στήριξη ενός Ξανθιώτη που έχει άμεση ανάγκη για εγχείρηση, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη (0-1) χάρις το τέρμα του Μπρατσιάνι απο το πρώτο μέρος.