Bookmarks

    Αναβλήθηκαν όπως είναι γνωστό όλοι οι αγώνες των τριών Εθνικών πρωταθλημάτων από τη Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο., με αποτέλεσμα να μην διεξαχθούν τελικά το Σαββατοκύριακο (12-13/11) που έρχεται και οι προγραμματισμένοι αγώνες του Κυπέλλου της Γ Εθνικής.

    Η επίθεση στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μπίκα, που οδήγησε την ΕΠΟ να απoαποφασίσει την επ’ αόριστον διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων, οδηγεί σε αναβολή και τους αγώνες του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, και συνεπώς και αυτόν που επρόκειτο να δώσει ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Αλμωπό Αριδαίας. Ωστόσο για τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη δεν θα υπάρχει αγωνιστική απραξία.

    Φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης

    Και αυτό γιατί σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. προγραμμάτισε να δώσει το Σάββατο (12/11) φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ, με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι τα έσοδα του συγκεκριμένου φιλικού που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ενός Ξανθιώτη που χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιήσει σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης είναι διατεθειμένος στο φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εκείνους τους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος. Πιθανό μάλιστα είναι να δοκιμάσει κάποια σχήματα στο φιλικό του Σαββάτου (12/11), δοκιμάζοντας κάποιους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Την ίδια ώρα η τεχνική ηγεσία των “Αργοναυτών” δεν αποκλείεται να ξεκουράσει και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Χάρης Παππάς Ζόραν και Ζλατκόφσκι για προληπτικούς λόγους κυρίως. Και αυτό γιατί οι παραπάνω παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις του Α.Ο.Κ. ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που αισθάνονται χωρίς να είναι πάντως κάτι το ανησυχητικό. Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Μελισσόπουλος δεν προπονείται καθόλου λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ενώ από την άλλη πλευρά ο Χρήστος Κασαπάκης αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη.

    Comments are closed.