Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Π.Σ Καβάλας σημειώνει ότι όλα τα σωματεία που έκαναν χρήση της απόφασης της Ένωσης «Διακανονισμός οφειλών», για ετήσια συνδρομή-συμμετοχή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου από τα σωματεία προς την ΕΠΣ, ότι υποχρεούνται το αργότερο έως 20 Δεκεμβρίου να εξοφλήσουν το υπόλοιπο της οφειλής τους.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -“1. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που έκαναν χρήση της απόφασης της Ένωσης «Διακανονισμός οφειλών», για ετήσια συνδρομή-συμμετοχή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου από τα σωματεία προς την ΕΠΣ, ότι υποχρεούνται το αργότερο έως 20-12-2016 να εξοφλήσουν το υπόλοιπο της οφειλής τους.

    2. Ενημερώνουμε το σωματείο ΑΟ ΚΑΡΥΑΝΗΣ ότι είναι υποχρεωμένο να μας ενημερώσει εγγράφως το ταχύτερο δυνατόν για την πορεία και σε ποια φάση είναι σήμερα η εναρμόνιση του καταστατικού του, με τον ισχύοντα Αθλητικό νόμο.

    3. Ο επόμενος αγώνας των μικτών μας ομάδων Παίδων και Νέων είναι την Τετάρτη 16-11-2016 με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ, στην γειτονική μας πόλη.

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 5-11-2016 ώρα 2:00 μμ αντί της Κυριακής που αρχικά είχε ορισθεί.

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΓΓΑΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡ/ΝΙΟΥ θα διεξαχθεί ώρα 3:00 μμ αντί ώρα 11:00 πμ που αρχικά είχε ορισθεί.

    6.  Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤ/ΔΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜ/ΡΙΩΝ θα αρχίσουν ώρα 3:15 μμ και 12:00 πμ αντίστοιχα.

    7. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ-ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ποτού με ώρα έναρξης 2:30 μμ”.

    Comments are closed.