Bookmarks

    Στους ρυθμούς της αναμέτρησης με τον Εορδαϊκό την ερχόμενη Κυριακή (6/11) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” κινούνται τα τελευταία 24ωρα στον Α.Ο.Κ. με τους “Αργοναύτες” να θέλουν την επιστροφή στις νίκες. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας αγνοεί τη νίκη από το ματς της πρεμιέρας (5-2) με τη Δόξα Προσκυνητών, αφού στα επόμενα 6 παιχνίδια που ακολούθησαν ο Α.Ο.Κ. έχει να επιδείξει πέντε (5) ισοπαλίες και μία ήττα.

    Τα συνεχόμενα μάλιστα “στραβοπατήματα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. να μείνει αρκετά πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας και πλέον με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής οι βαθμοί που τον χωρίζουν από το πρώτο “σκαλοπάτι” να είναι εννέα (9). Κάτι το οποίο σημαίνει και χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλουμε κάτι, ότι το όνειρο της ανόδου έχει απομακρυνθεί αρκετά.

    Ανάγκη επιτακτική αποτελεί η νίκη

    Σε αγωνιστικό επίπεδο το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εορδαϊκό αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βελτιώσει την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Γ ‘Εθνικής. Ο Α.Ο.Κ. μάλιστα στην αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα της Πτολεμαΐδας θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για πολλούς λόγους, βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ουσία αλλά και για λόγους γοήτρου. Την αναγκαιότητα μάλιστα κατάκτησης του “τρίποντου” το έχουν αντιληφθεί άπαντες εντός των αποδυτηρίων των “Αργοναυτών’ και για το λόγο αυτό θεωρούν το τρίποντο” σε βάρος του Εορδαϊκού, ανάγκη επιτακτική.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο και ενώ η προετοιμασία της ομάδας του Άγγελου Διγκόζη είναι σε εξέλιξη, ο Χάρης Παππάς που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν τον είχε στην διάθεση της η τεχνική ηγεσία στον αγώνα με τον Απόλλων Παραλιμνίου, δείχνει ότι σε μεγάλο το έχει ξεπεράσει και θα επανεμφανιστεί στον αγώνα με τον Εορδαϊκό. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Αλέξη Μελισσόπουλου ο οποίος εκ νέου τραυματίστηκε στο τελευταίο εκτός έδρας ματς, να αναφέρουμε ότι ευτυχώς δεν πρόκειται για υποτροπή σε παλαιότερο τραύμα του και σήμερα τελικά θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας της Καβάλας, να αναφερθεί ότι ο Κασαπάκης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά δεν προλαβαίνει για να αγωνιστεί στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντρα στην Πτολεμαΐδα.

    Comments are closed.