Bookmarks

    Archive for 22 August 2016

    Σε ένα ακόμη φιλικό που έδωσε ο Α.Ο.Κ., αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (20/8) έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ικανοποίησε την τεχνική του ηγεσία.

     

    Ο 2ος όμιλος της Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξαχθεί με συνολικά 14 ομάδες, οι οποίες μπήκαν και στην κληρωτίδα για το νέο πρωτάθλημα το οποίο όλοι το αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Μάλιστα να αναφέρουμε ότι στο νέο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Ο λόγος γίνεται για τον Φρίξο Πλατανοτόπου και τον Βύρων Καβάλας.

     

    Το πρόγραμμα2ος όμιλος

    1η αγωνιστική

    Ν.Μ.Α.Ορφανίου-AΣ Παγγαίο

    Φρίξος Πλατανοτόπου-Βύρων Καβάλας

    ΑΟ Ελαιοχωρίου-Ποσειδών Καβάλας

    Μακεδονικός Αμισιανών-Ν.Ηρακλής Μυρτοφύτου

    Κεραυνός Ελευθερών-Δόξα Λυδίας

    Δόξα Αμυγδαλεώνα-Ολυμπιακός Καβάλας

    Ασπίδα Πολυστύλου-ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

    Εύκολα ή δύσκολα επικράτησαν τα φαβορί και πολλά από αυτά με τις εντυπωσιακές νίκες που σημείωσαν στην πρεμιέρα της α΄φάσης για το κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Γενικότερα να σημειώουμε ότι στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (20-21/8) οι ομάδες κυρίως της Α’ κατηγορίας της τοπικής Ένωσης πέτυχαν νίκες με μεγάλα σκορ και έδειξαν οι περισσότερες από αυτές ότι η προετοιμασία τους, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

     

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρα της 1ης φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας ήταν το εξής:

     

    Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

    ΠΟ Κεραμωτής-Ενθνικός Ν. Καρυάς 0-7

    Αετός Ερατεινού-Άρης Πηγών 0-1