Bookmarks

    Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο το οποίο δίχως άλλο θα “λύσει” τα χέρια των ανθρώπων του Νέστου μπαίνει στην αφετηρία του πολύ σύντομα με τις εργασίες που θα γίνουν στον χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Χρυσούπολης.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος στην συνάντηση που πραγματοποίησε την Δευτέρα στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Νέστου Νίκο Μπουντρούδη και τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Μαστυγόπουλο τους ενημέρωσε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης ώστε να είναι έτοιμο στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Αρχικά να τονίσουμε ότι θα επισκεφθούν το στάδιο μηχανικοί που θα αναλάβουν το έργο και άμεσα αυτό θα ξεκινήσει

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονιστεί ότι η προετοιμασία που κυλάει χωρίς προβλήματα βρίσκεται σε εξέλιξη και το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή (5/8) στις 6μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθης. Ως έδρα του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το γήπεδο της Κεραμωτής.

    Comments are closed.