Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση σήμερα Τρίτη (9/8), δίνεται συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των “Αργοναυτών” ενώ τη Δευτέρα (8/8) ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό.

    Στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και ενώ η ομάδα μπαίνει στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της, το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. κυρίως πέφτει σε θέματα τακτικής ενώ ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα δίνετε σε θέματα φυσικής κατάστασης. Και αυτό γιατί βασική επιδίωξη του προπονητή είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο πέραν των άλλων θα στηρίζεται στην ταχύτητα και στην πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι μέχρι τώρα η προετοιμασία κυλάει ομαλότατα και πλην της περίπτωσης κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνεται ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα άλλο πρόβλημα. Το γεγονός αυτό μάλιστα τον κάνει να νοιώθει ακόμη περισσότερο ικανοποιημένος αφού δεδομένη είναι η ικανοποίηση του από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι “Αργοναύτες” στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στον Βώλακα Δράμας με τον Πανθρακικό. Από κει και πέρα να τονιστεί ότι το επόμενο φιλικό για τον Α.Ο.Κ., το τρίτο κατά σειρά, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) στο γήπεδο του Ερατεινού με το Νέστο Χρυσούπολης.

    Τα μεταγραφικά σε εξέλιξη

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. είναι σε εξέλιξη και με τους καβαλιώτες να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή. Το θέμα αυτό μάλιστα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης το επανέλαβε στις δηλώσεις που έκανε και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Η αναζήτηση μάλιστα γίνεται με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να έχουμε κάποιες εξελίξεις για το θέμα της απόκτησης του επιθετικού ποδοσφαιριστή.

    Comments are closed.