Bookmarks

    Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Καβάλας BC χωρίς βέβαια την ημέρα αυτή να γίνει η παρουσίαση τη ς ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορία, λόγω το ότι το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη.

    Εκείνο πάντως το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι το ρόστερ της ομάδας, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη παρά τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και πρόθεση των διοικούντων είναι η απόκτηση τουλάχιστον 3 ακόμη καλαθοσφαιριστών. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να εντέξη στο έμψυχο δυναμικό της 3 καταξιωμένους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

    Μέχρι τώρα το ρόστερ της Καβάλας BC αποτελείται από τους καλαθοσφαιριστές:  Σκλήβα, Ετινόσα, Αναστασάκη, Σαββίδη,  Κελαϊδή, Μάζουρτσακ, Μανάκα, Κουμλέλη, ενώ πολύ πιθανό είναι το να παραμείνει στην ομάδα και ο Σωκράτης Γκέλιος.

    Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αναφέρουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλα BC είναι πανέτοιμο από κάθε πλευρά προκειμένου να συμμετέχει στη διαδικασία για την πρόσκληση του ενδιαφέροντος, για την Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

    Ο φάκελος να σημειώσουμε ότι είναι έτοιμος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θα αποσταλεί στις αρχές της εβδομάδας στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΟΚ ενώ η προθεσμία λήγει στις 26 Αυγούστου.

    Comments are closed.