Bookmarks

    Στα “κρύα του λουτρού” όπως τελικά αποδείχθηκε άφησε τον Ορφέα Ελευθερούπολης ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Μαριάνο Μαντζιέρι. Και αυτό γιατί ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα του σε ομάδα Δ` Εθνικής της Ιταλίας ενώ είχε αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι παραμένει στο ρόστερ του Ορφέα.

    Με βάση όλα τα παραπάνω το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Ορφέα σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Βακιρτζή βρίσκεται στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του Μαριάνο Μαντζιέρι.

    Ο Μαριγκλέν Ντομί στον Βρασίδα Ν. Περάμου

    Από κει και πέρα να τονιστεί ότι ο Βρασίδας Νέας Περάμου, ανακοίνωσε την απόκτηση του μέσου Μαριγκλέν Ντομί ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στο Βυζάντιο και μετά στον Ηρακλή Καβάλας. Σε ότι έχει να κάνει με κάποιες άλλες ομάδες της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ Καβάλας να σημειωθεί ότι σήμερα Δευτέρα (1/8) την προετοιμασία τους τρεις (3) ακόμη ομάδες. Ο λόγος γίνεται για τον Αετό Ορφανού με προπονητή τον Παντελή Στυλιανού, ο Μ. Α Αντιφιλίππων με τεχνικό τον Κυριάκο Σταυρίδη και τέλος ο Αρης Ζυγού με προπονητή τον Σωκράτη Κεσαπίδη.

    Comments are closed.