Bookmarks

    Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (30/8) στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας η προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Θόδωρου Μήτρα και άλλων μελών της.

     

    Ένα ραντεβού στο οποίο ο Θόδωρος Μήτρας ζήτησε την συμπαράσταση της Αντιπερειφέριας και προσωπικά του Θόδωρου Μαρκόπουλου ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας όσο περισσότερο γίνεται και το επιτρέπουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις.

    Χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Μαρκόπουλος δήλωσε τα εξής:

    -«Είχαμε την δυνατότητα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Θεόδωρο Μήτρα και τους συνεργάτες του, συζητήσουμε από κοντά προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε την πορεία της μεγάλης ομάδας της πόλης, με σκοπό την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Θέλω να συγχαρώ προσωπικά το Θ. Μήτρα και όλους τους συνεργάτες τους, γιατί πρόκειται για ανθρώπους που σε βάρος της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, εδώ και πολύ καιρό κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, με δεδομένο των αντίξοων συνθηκών που υπάρχουν και οικονομικά και στο τοπικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συντηρήσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα την ομάδα της πόλης μας. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που γίνεται και πιστεύω θα είναι η χρονιά που ο ΑΟΚ αυτή που έρχεται και θα ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία. Θα μπορέσει να μας κάνει όλους να χαμογελάσουμε, να χαρούμε και να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των πρωταγωνιστών. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, τα μεσημέρια της Κυριακής να γεμίσουμε την κερκίδα του «Ανθή Καραγιάννη» για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε μα κάθε τρόπο την ομάδα για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

     

    Φιλική νίκη επί του Βρασίδα με (1-0)

    Σε αγωνιστικό επίπεδο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (30/8) ο Α.Ο.Κ., στο βοηθητικό και με γκολ του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι νίκησε τον Βρασίδα Νέας Περάμου μς (1-0). Ένα φιλικό σο οποίοι “Αργοναύτες” είχαν και δύο δοκάρια, με τους Ζλατκόφσκι και Μπρατσιάνι με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη να δίνει χρόνο χρόνο συμμετοχής σε εκείνους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με τον Πανθρακικό.

    Comments are closed.