Bookmarks

    Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή και μάλιστα πολύ πρόωρα το βράδυ της Δευτέρας (8/8), «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, ο Δημήτρης Κομνηνάκης, που για πολλά χρόνια υπηρέτησε σε διοικητικό επίπεδο το Νέστο. Χρυσούπολης

    Ο Δημήτρης Κομνάκης να σημειώσουμε ότι διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας της Χρυσούπολης και Γενικός Γραμματέας στη διοίκηση του Κυριάκου Τσαντίδη. Επίσης για μία αγωνιστική περίοδο διετέλλεσε και πρόεδρος στον Κεραυνό Πέρνης.

    Το μόνο σίγουρο είναο το ότι ο Δημήτρης Κομνηνάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη κοινωνία του Νέστου, αντιμετώπιζε την καθημερινότητα με ένα χαμόγελο ενώ επαγγελματικά ήταν ιδιοκτήτης του «Ρετρό». Η κηδεία του Δημήτρη Κομνηνάκη έγινε σήμερα Τρίτη (9.8) στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Χρυσούπολη.

    Τα συλλυπητήρια της ΔΕ του Α.Ο.Κ.

    Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κομνηνάκη, ενός ανθρώπου που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή. Ο Δημήτρης Κομνηνάκης προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα για πολλά χρόνια στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, το αγάπησε με πάθος και για τον λόγο αυτό αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο του Νέστου Χρυσούπολης, του Κεραυνού Πέρνης, της ευρύτερης περιοχής αλλά και όλου του νομού Καβάλας. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένειά του.

    Comments are closed.