Bookmarks

    Μετά τη μεταγραφή του Ανέστη Καρύπογλου, που αποκτήθηκε από τον Α.Ο.Κ., ο Ορφέας Ελευθερούπολης προχώρησε και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που γίνεται για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Βακιρτζή ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, τον ποδοσφαιριστή Γκούτσε ενώ είναι πολύ κοντά στον Γιώργο Ουζούνογλου ο οποίος να τονιστεί ότι συμμετέχει στις προπονήσεις.

    Ο Γιώργος Ουζούνογλου παίζει στη αριστερή πτέρυγα και ήταν στο ρόστερ του Ορφέα την περίοδο 2014-2105 από το Γενάρη και μετά, στη Γ` Εθνική. Τότε είχε αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο Γκούτσε αγωνίζεται αμυντικός μέσος και πέρσι αγωνίστηκε στον Μ. Α Αντιφιλίππων. Πριν τους Αντιφιλίππους, είχε παίξει στην ομάδα του Παγγαίου. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το ότι η προετοιμασία του Ορφέα βρίσκεται σε εξέλιξη, κυλάει ομαλότατα και το ερχόμενο Σάββατο (6/8) θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο εκτός έδρας το νεοφώτιστο στη Γ` Εθνική, Ορφέα Ξάνθης.

    Comments are closed.