Bookmarks

    Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ), σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα 2016, θέτοντας ως στόχο τη διεξαγωγή άρτιων αγώνων και την αγωνιστική αναβάθμιση των Ομίλων και του στελεχιακού τους δυναμικού, αποφάσισε να επιλέξει και να αναθέσει στους ενδιαφερόμενους Ομίλους τα Πανελλήνια και Περιφερειακά Πρωταθλήματα, τις Προκρίσεις και τα Πανελλήνια Κύπελλα 2017.

    Ο μεσοπρόθεσμος αυτός προγραμματισμός θα δώσει επιπλέον επαρκή χρόνο στα επιλεγμένα σωματεία να επιδιώξουν τη συνεργασία και τη στήριξη αυτοδιοικητικών φορέων και χορηγών.

    Οι όροι των συνεργασιών αυτών θα πρέπει να διασφαλίζονται με την υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ ΕΙΟ, διοργανωτή Ομίλου και φορα. Παρόμοιο συμφωνητικό καλό θα ήταν να υπογράφεται και μεταξύ Ομίλου και χορηγού. Αναγκαία προϋπόθεση για την ανάληψη διοργάνωσης είναι ο υποψήφιος διοργανωτής Όμιλος να έχει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και την απαραίτητη από το νόμο δραστηριότητα.

    Υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος οι Όμιλοι που είχαν διεξάγει τους ανωτέρω αγώνες κατά το 2016. Οι ενδιαφερόμενοι Όμιλοι θα πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν το έντυπο με τις αναγκαίες προϋποθέσεις έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Το ΔΣ της ΕΙΟ θα αναθέσει τους αγώνες σ’ αυτούς που πληρούν τις περισσότερες. Όσον αφορά τους Ομίλους που θα διεκδικήσουν περιφερειακά πρωταθλήματα, θα αποστέλλουν τα συμπληρωμένα έντυπα στους αντίστοιχους Εφόρους.

    Comments are closed.