Bookmarks

    Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Τουσιάνης από την μέχρι τώρα εξέλιξη της προετοιμασίας των “Αργοναυτών” η οποία διανύει την δεύτερη εβδομάδα της.

    Η ικανοποίηση του κυρίως έχει να κάνει με την διάθεση και την ωριμότητα την οποία δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στο επίπονο καθημερινό πρόγραμμα και στην σκληρή δουλειά που επιβάλλεται να βγει σε πέρας στην παρούσα χρονική περίοδο. Την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης βλέπει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού να έχουν προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της ομάδας και γενικότερα στις συνθήκες λειτουργίας του καβαλιώτικου συλλόγου. Και αυτό είναι πέρα για πέρα ορατό στις καθημερινές προπονήσεις, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών αλλά και σε θέματα τεχνικής κατάρτισης. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο θα πρέπει να καταθέσουμε και το οποίο κυριαρχεί στις καθημερινές προπονήσεις είναι το φιλικό και πολύ “οικογενειακό” κλίμα που επικρατεί με τις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών να είναι άριστες.

    Στον Βόλακα με το Πανθρακικό

    Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι στην εξέλιξη της προετοιμασίας του θα δώσει ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής (7/8), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βόλακα με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη μέσα από το οποίο το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος θα βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Όπως στο φιλικό με την ΑΕΚ Καβάλας έτσι και σ’ αυτό που ακολουθεί με τον Πανθρακικό, ο Γιάννης Ταουσιάνης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα κάποια σχήματα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις.

    Ικανοποιήση για τα διαρκείας

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε το ότι, αν και βρισκόμαστε στην “καρδιά” του καλοκαιριού, ικανοποίηση επικρατεί στη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. από την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας διανύοντας την πρώτη εβδομάδα της διάθεσης τους.

    Comments are closed.