Bookmarks

    Τελείωσαν τα εθνικά πρωταθλήματα πόλο της χώρας μας για το 2016 και την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι με βάση τα αποτελέσματα που είχαμε και τις βαθμολογίες που διαμορφώθηκαν σχηματίστηκαν οι κατηγορίες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

    Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στην οποία και τη νέα χρονιά θα λάβει μέρος η ομάδα πόλο του ΝΟ Καβάλας, θα γίνει με συνολικά 24 ομάδες.

    Από την Α2 κατηγορία είναι γνωστό ότι υποβιβάστηκαν ο ΝΟ Λάρισας, ο Ηρακλής και ο Ηλυσιακός, ενώ ανέβηκαν από τη Β’ ο Ποσειδώνας Ιλισίων, η Νίκη Βόλου, ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο Μίλωνας. Οι νεοφώτιστοι από τη Γ’ Εθνική είναι ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης, ο ΝΟ Ιτέας, η ΝΕ Λάρισας και ο Άρης Θεσσαλονίκης. Από τη Β’ στη Γ’ Εθνική υποβιβάστηκαν ο Πανσερραϊκός, ο Νηρέας Λαμίας, η ΝΕ Λαμίας και ο ΑΟ Καστέλας.

    Η σύνθεση της Β’ Εθνικής κατηγορίας για το 2017

    1) Ηλυσιακός, 2) ΑΕ Χαϊδαρίου, 3) Τρίαινα Βούλας, 4) Δελφίνια Μεταμόρφωσης, 5) Τρίτων Αμαρουσίου, 6) ΑΟ Βετεράνων, 7) Άρης Νίκαιας, 8) Ολυμπιάδα Πετρούπολης, 9) ΝΟ Αγίου Νικολάου, 10) ΠΕΚΕ Βροντάδου Χίου, 11) Νηρέας Πατρών, 12) ΝΟ Καλαμάτας, 13) ΝΟ Ναυπλίου, 14) ΝΟ Ιτέας, 15) ΝΟ Λάρισας, 16) ΝΕ Λάρισας, 17) ΟΕΑΝΑ Βόλου, 18) ΟΥΚ Βόλου, 19) Ηρακλής Θεσσαλονίκης, 20) Όμιλος Φίλων Θαλάσσης, 21) Άρης Θεσσαλονίκης, 22) ΑΠΣ Οξυγόνο, 23) ΧΑΝΘ, 24) ΝΟ Καβάλας.

    Comments are closed.