Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση και βέβαια απόλυτα δικαιολογημένη επικρατεί στις τάξεις της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και της τεχνικής της ηγεσίας για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι “Αργοναύτες” στο τελευταίο φιλικό με τον Πανθρακικό.

    Βεβαίως δεν είναι μόνο η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη στο φιλικό που έγινε στο Κοκκινόχωμα, αλλά και η νίκη σε βάρος της ομάδας της Κομοτηνής με σκορ (3-1). Και όλα αυτά απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Πανθρακικός ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το ότι σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. μέσα από την σκληρή δουλειά του καλοκαιριού δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο του, δείχνει γενικότερα ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο κάτι το οποίο δικαιολογημένα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους και τους καβαλιώτες φιλάθλους. Το ευχάριστο είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας κυλάει ομαλότατα, σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν προκύψει μέχρι σήμερα και από την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης που έχει εντοπίσει κάποιες μικρές αδυναμίες θα επιδιώξει μέχρι το τέλος της προετοιμασίας μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να τις εκμηδενίσει. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειωθεί ότι μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

    Φιλικό με την Κυριακή (4/9) με τον Απόλλων Παραλιμνίου

    Η προετοιμασία των παικτών της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει μπει στο τελευταίο της στάδιο και την ερχόμενη Κυριακή (4/9) ο Α.Ο.Κ. θα δώσει το τελευταίο του φιλικό λίγο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα θα υποδεχθεί στο “Βερούλειο” στάδιο τον Απόλλων Παραλιμνίου σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ, με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.


    Comments are closed.