Bookmarks

    Tο φετινό ταξίδι ξεκινάει αυτή την Τετάρτη (20/7) με όνειρα και ελπίδα για μια πορεία αντάξια της ιστορίας μας. Χωρίς συνοδοιπόρους το καραβάκι δεν μπορεί να πάει πουθενά…μόνο με την πνοή του κόσμου μας, θα έρθουν καλύτερα λιμάνια γιατί ουρανοκατέβατοι καπετάνιοι δεν υπάρχουν! Σας περιμένουμε την Τετάρτη στην έναρξη της προετοιμασίας, γιατί στα εύκολα Α.Ο.Κ. στα δύσκολα ΑΟΚάρα!

     

    Η δήλωση του Θόδωρου Μήτρα

     

    Μάλιστα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Θόδωρος Μήτρας, στην προσωπική του σελίδα στο facebook απηύθυνε κάλεσμα στου καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί φέτος ενώ τους κάλεσε να δώσουν το παρών τους στην πρώτη της ομάδας.

     

    Χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Μήτρας έγραψε τα εξής:

     

    -“Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει. Μια χρονιά που βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΑΟΚ μας, την ομάδα ολόκληρου του νομού μας ξανά στα δύσκολα μονοπάτια της Γ Εθνικής, μιας κατηγορίας που είναι μικρή για τα όνειρά μας, για την ιστορία μας, για το μέγεθος της “Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά”

    Ο ΑΟΚ είμαστε όλοι μας, είναι ο κόσμος του πάνω απ΄όλα. Δεν υπάρχει εμείς και εσείς, είμαστε ΟΛΟΙ. Και μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Το όνειρο της επιστροφής της ομάδας εκεί που της αξίζει.

    Την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” είμαστε όλοι καλεμένοι στον αγιασμό της ομάδας μας. Η παρουσία του κόσμου θα δώσει κουράγιο, δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον, για το άλμα προς τα επάνω, προς τα ψηλά.

    Κανένας δεν περισσεύει, όλοι είμαστε απαραίτητοι.

    Επειδή η καλύτερη μεταγραφή είναι ο κόσμος μας, οι φίλαθλοί μας.
    Επειδή η πιο όμορφη εικόνα είναι ένα γεμάτο γήπεδο.

     

    Τετάρτη 20 Ιουλίου

    Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”-18:00

     

    Σας καλώ να αναγνωρίσουμε και να προσθέσουμε πάνω στις όμορφες αυτές φωτογραφίες, φωτογραφίες από μια άλλη εποχή, μια εποχή που σήμερα φαντάζει τόσο μακρινή αλλά που είναι στο χέρι μας να ξανακάνουμε πραγματικότητα, όποια πρόσωπα αναγνωρίζουμε. Μια αλυσίδα από κόσμο που αγάπησε, αγαπάει και θα αγαπάει τον ΑΟΚ μας”.


    Comments are closed.