Bookmarks

    Κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δάτο σε καθημερινή βάση “χτίζεται” η νέα ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας η οποία θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος της ΑΕΚ Καβάλας είναι ο ικανότατος τεχνικός Παύλος Προβατίδης ο οποίος διακρίνεται για την εργατικότητα και την μεθοδικότητα του αλλά και για την ευαισθησία την οποία δείχνει στην ανάδειξη ταλέντων. Αυτή άλλωστε είναι και η βασικότερη φιλοσοφία πάνω στην οποία τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Σταμάτη Τσάμαρη στηρίζει τις προσπάθειες της και οι οποίες έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Άμεσος συνεργάτης του προπονητή Παύλου Προβατίδη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ Καβάλας θα είναι ο Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης, κάτοχος Uefa C και προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Χρήστος Φραγκάκης.

    Οι ανανεώσεις

    Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές οι οποίο προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας και οι οποίοι ανανέωσαν είναι οι εξής: Κοσμάς Ελευθεριάδης, Πάρης Σεμερτζίδης, Θανάσης Ίσα, Δημήτρης Στερνιώτης, Σταύρος Χατζηκυριάκου, Χρ’ηστος Αραπίδης, Δημήτρης Χαδόλιας όπως συνεχίζουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Στέλιος Μήτσι. Θανάσης Ταταλιάς, Στέργιος Παπαγιάννης, Χρήστος Μαλαμίδης, Γιώργος Κυγάης Σάββας Τσιτσόπουλος, Νίκος Διγκόζης, Σάββας Σεμερτζίδης και Σωτήρης Σαρρίδης.

    Μεταγραφές και επιστροφές

    Στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ Καβάλας επέστρεψε από την Σκόντα Ξάνθη ο ταλαντούχος επιθετικός Πρόδρομος Αθανασιάδης ενώ εντάχθηκαν στο ρόστερ της ομάδας οι ποδοσφαιριστές Οδυσσέας Λυμπεράκης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Να σημειωθεί βέβαια ότι αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες που αγωνίζονται στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου και ξεχωρίζουν για το αστείρευτο ταλέντο τους αναμένεται και φέτος να προωθηθούν στο ανδρικό τμήμα όπως άλλωστε γίνεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της διοίκησης της ΑΕΚ Καβάλας Στάματης Τσάμαρης αλλά και η υπόλοιπη διοίκηση δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα προς την κατεύθυνση αυτή, στην γενικότερη προσπάθεια η οποία καταβάλλεται από τους προπονητές για την αξιοποίηση και ανάδειξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Σε ότι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ Καβάλας να τονιστεί ότι έγιναν πολλές ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ ενώ την ίδια ώρα έγιναν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα “εμπλουτίσουν” το ρόστερ της ομάδας. Ένα ρόστερ το οποίο στο σύνολο του σχεδόν αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες και από τα νεαρά παιδιά τα οποία θα προωθηθούν και φέτος από το εφηβικό τμήμα του καβαλιώτικου συλλόγου.

    Comments are closed.