Bookmarks

    Τον 21ος ετών τερματοφύλακα Παναγιώτη Κυφωνίδη ο οποίος να τονίσουμε ότι έμεινε ελεύθερος από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., απέκτησε ο Νέστος Χρυσούπολης.

     

    Ο γκολκίπερ Παναγιώτης Κυφωνίδης αγωνίστηκε την περυσινή περίοδο σε 2 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα του Α.Ο.Κ. για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πλέον επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η ομάδα της Χρυσούπολης. Βέβαια ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ομάδα της Χρυσούπολης να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές οι οποίες θα ενδυναμώσουν το έμψυχο δυναμικό του Νέστου.

    Η Διοικούσα Επιτροπή

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ανακοινώθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Νέστου Χρυσούπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Νέστου μοιράστηκαν ως εξής:

    Πρόεδρος: Νίκος Μπουντρούδης

    Επίτιμος Πρόεδρος: Αλκιβιάδης Κάππας

    Αντιπρόεδρος: Γιώργος Λίτσος

    Γενικός αρχηγός: Γιώργος Μαστυγόπουλος

    Γραμματέας: Χαράλαμπος Κομνηνάκης

    Ταμίας: Σάββας Λαζαρίδης

    Έφορος-Τεχνικός διευθυντής: Στάθης Καραλίδης

    Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ελένη Ψιλίδου

    Υπεύθυνος Ακαδημιών: Γιάννης Σιδηρόπουλος

    Μέλη: Σταμάτης Κέλλης, Αθανάσιος Κοψίδας

    Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτρης Χαχαμίδης, Ηλίας Πετρίδης, Ιορδάνης Καγιάς, Άλφρεντ Ραντάν.

    Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

    Εξάλλου να σημειώσουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Νέστου Χρυσούπολης ανακοίνωσε ότι σε εξέλιξη είναι από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα χρονιά, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 80 ευρώ.

    Στις 24/7το πρώτο ραντεβού

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να αναφέρουμε ότι η πρώτη συνάντηση διοίκησης, του νέου προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη και των ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά ορίστηκε για τις 24/7 και η πρώτη προπόνηση για τις 25/7.

    Comments are closed.