Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότηες του καβαλιώτικου ποδοσφαιρικού σωματείου. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

     

    Επιστρέφει ο κ. Τσιλίδης Γεώργιος, διπλωματούχος προπονητής UEFA – B, που επί 10ετία εργάσθηκε στον σύλλογό μας και θα είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του ανδρικού και εφηβικού τμήματος , που θα έχουν χαρακτήρα εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών μικρών ηλικιών γεννηθέντων για μεν το ανδρικό τμήμα το 1999-2000 και για δε το εφηβικό το 2001-2002, με σκοπό την προώθηση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

    Με το παραπάνω σκεπτικό αναλαμβάνει χρέη δημοσίων σχέσεων ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΑ-ΣΠΟΡ , κ. Σαρελάκος Ελευθέριος.

    Ο σύλλογος άρχισε να συνεργάζεται με Γραφείο των Αθηνών για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων.

    Ειδικός συνεργάτης , γυμναστής-προπονητής ατομικής βελτίωσης παικτών αναλαμβάνει ο κ. Γρηγοριάδης Βασίλειος, που και στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον σύλλογο μας.

    Για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής, παραμένουν στην θέση τους ο γυμναστής-προπονητής κ. Αλεξανδρίδης Γεώργιος και ο κ.Φιλίππου Φίλιππος, διπλωματούχος προπονητής UEFA-Cγια τις ηλικίες από 2003-2004.

    (πληροφορίες – εγγραφές στο Αθλητικό κέντρο «Καβάλα 2004» (Γήπεδο Κωτσάλου)).

    Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη τα πρώτα 3 τμήματα θα ταξιδέψουν για φιλικούς αγώνες με την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ στην Κομοτηνή.

    Έναρξη προετοιμασίας

    περιόδου 2016-2017

    • Ανδρικό τμήμα: έναρξη 1 Αυγούστου 2016, ώρα 18:30

    • Εφηβικό και Παιδικό τμήμα: 22 Αυγούστου 2016

    • Υπόλοιπα τμήματα (Προπαιδικό & Junior): 29 Αυγούστου 2016.

    Σχόλιο για Γεν. Συνέλευση Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ο Πρόεδρος Χ.Ευσταθιάδης άκουσε τα προβλήματα του ερασιτέχνη παράγοντα και αθλητή , και πρέπει να σηκώσει « Ασπίδα Προστασίας”.

    Comments are closed.