Bookmarks

    Στις δύο πρώτες μεταγραφές του προχώρησε ο Νέστος αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον κεντρικό αμυντικό Σωκράτη Κωνσταντινίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Κ. και τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Νίκο Βαλαβανόπουλο ο οποίος πέρυσι είχε μία εξαιρετική παρουσία με τον Ηρακλή Καβάλας.

    Στον Πανθηραϊκό ο Ανδρεας Μκρτσιάν

    Από κει και πέρα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από το περυσινό ρόστερ αποτελούν παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα δεν θα συνεχίσει τη νέα σαιζόν στην ομάδα της Χρυσούπολης ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μκρτσιάν που ανακοινώθηκε απο την ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα  του Πανθηραϊκού. Ο Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας της Σαντορίνης και έτσι για πρώτη  φρά στην καριέρα του θα αγωνιστή σε νησιωτική ομάδα, ενώ να σημειώσουμε ότι παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Νέστου αποτελεί και ο Δεσύλλας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη, στην ΠΑΕ Θράκη, στην Ερεβάν(1η Κατηγορία Αρμενίας), Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμία, Καβάλα και Νέστο Χρυσούπολης. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

    Comments are closed.