Bookmarks

    Στη σελίδα του Ο.Κ.Α.Φ. «Φίλιππος» Καβάλας στο fb αναρτήθηκε δελτίο Τύπου που αποτελεί τον απολογισμό για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/Α΄-ΠΚ/Α’ που έγινε στη Καβάλα στο διήμερο 2-3 Ιουλίου 2016 και όπως αναφέρεται «το στοίχημα το κερδίσαμε». Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ/Α΄-ΠΚ/Α΄ΚΑΒΑΛΑ 2-3/7/2016. Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ/Α-ΠΚ/Α (Βόρειος Όμιλος) στην Πόλη μας.

    ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!

    Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος με 8 αθλητές-αθλήτριες ,που πραγματικά μας έκαναν υπερήφανους και μας εκπροσώπησαν επάξια δίνοντας στο (ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΒΑΛΑΣ) 57 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!

    Η Δέσποινα Παντέζου ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο παίρνοντας Χρυσό μετάλλιο στα 600 μ ΠΚ/Α. Η Φλώρου Γεωργία κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας και μαζί με το Θανάση Ιωαννίδη 4η θέση στο ίδιο αγώνισμα και την Ασλανίδου Αθηνά, είναι οι προάγγελοι της επιστροφής των ρίψεων στην Καβάλα. Αναλυτικά:

    ΠΑΝΤΕΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ 600 Μ

    ΦΛΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

    ΚΑΡΥΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ 11ος στα 150 Μ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ 600 Μ

    Πολύ καλές εμφανίσεις από Θεοδωρίδου Βασιλική στα 150 μ, Μπανάσα Στρατηγούλα στα 150 μ, Ασλανίδου Αθηνά στη Σφαιροβολία, ενώ η σκυτάλη μας 4Χ300 κατέκτησε τη 10η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

    Συγχαρητήρια σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

    Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές μας κα Παπουτσή Εύη, κ. Ασλανίδη Δημήτρη, κα Αντωνιάδου Δέσποινα, κα Μαυρομάτη Ρούλα αλλά και το Σάββα Ιωαννίδη που πίστεψε στα παιδιά των ρίψεων και συνέβαλε στην επιτυχία τους.

    Προσωπικά να ευχαριστήσω και την κα Τσεντεμεΐδου Ελένη για την προπονητική βοήθεια που πρόσφερε στο Θανάση Ιωαννίδη.

    Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά του Ο.Κ.Α.Φ που πρόσφεραν εθελοντική εργασία για την ομαλή διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος και φυσικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς που είναι πάντα κοντά μας!!!!».

    Comments are closed.