Bookmarks

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2o διεθνές τουρνουά Beach Rugby που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας στις 15,16 και 17 Ιουλίου με την συμμετοχή 14 ομάδων και 140 αθλητών από την Καβάλα, τα Χανιά, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ρουμανία και την Βουλγαρία. Και φέτος πρωταγωνιστές και νικητές ήταν οι ίδιες ομάδες με πέρυσι, μιας και την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Dracula Old Boys από τη Ρουμανία ενώ στις γυναίκες ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

    Eίναι πολύ σημαντικό πως τόσο οι 140 αθλητές όσο και οι περίπου 100 συνοδοί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη μας και έμειναν ικανοποιημένοι από την διοργάνωση ενώ σε συνεντεύξεις τους στα τοπικά τους ΜΜΕ δεν παρέλειψαν να δηλώσουν εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία και την ομορφιά του τόπου μας.

    Ο Α.Ο.Καβάλα και ιδιαιτέρως τα μέλη του τμήματος Rugby ευχαριστούν θερμά για την εξαιρετική διοργάνωση που προβλήθηκε και από τηλεοπτικούς σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας, τον Δήμο Καβάλας και την Δήμαρχο κ.Τσανάκα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας-Αθλητισμού κ.Φιλόσογλου, την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την πρόεδρο της κ.Ιωσηφίδου αλλά και τους δημοτικούς υπαλλήλους για την πολύτιμη βοήθεια τους. Χωρίς την διάθεση και την διοργάνωση από τον Δήμο Καβάλας, δεν θα μπορούσε να γίνει το εν λόγω διεθνές τουρνουά, με το οποίο για άλλη μια φορά η Καβάλα ακούστηκε και προβλήθηκε σε Ελλάδα και Βαλκάνια για τον αθλητισμό της.
    Από κει και πέρα, θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε για την υλική υποστήριξη τους τις επιχειρήσεις: Φούρνοι Φελλαχίδη, Γυμναστήριο Genesis, Granazi, Blue Island, Public, MLS Πληροφορική, Ζαχαροπλαστείο Αλλοτινό, Smile Market (ΔΕΠΟΣ), Εμφιαλωμένα νερά Διώνη (Rainbow Waters), LG , Ena Channel, Tetrakopterakias, Citylife24, Arena Radio, Citypedia, Cafe No18 Downtown Bar, Ταβέρνα Καναδός, Step up (Κέλλυ Ξακοπούλου), Οπτικά Έν Όρασις, Ετικετοποιία Λάλλας αλλά και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ν.Καβάλας). 

    Comments are closed.