Bookmarks

    Παίκτης του Α.Ο.Κ. είναι από σήμερα Τρίτη (19/7) το απόγευμα και επίσημα ο έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στην Super League Αντώνης Λαδάκης ο οποίος και ανακοινώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή των “Αργοναυτών”, με σχετικό δελτίο τύπου, όπως βέβαια ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάββα Τουμανίδη.

    Πιο συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη (19/7) γύρω στις 6 το απόγευμα και μετά από συζητήσεις των τελευταίων ημερών ο καβαλιώτης μέσος Αντώνης Λαδάκης υπέγραψε στον Α.Ο.Κ. και αναμφισβήτητα αποτελεί μία πολύ μεταγραφή για την ομάδα της Καβάλας. Μάλιστα βρέθηκε στα γραφεία του Α.Ο.Κ. και παρουσία του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο.Κ. και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, Αντώνη Αντωνίου, Κρίτωνα Αθανασίου και Βασίλη Βακιρτζή, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με την ομάδα της Καβάλας, σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης.

    Το δελτίο τύπου του Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., αναφέρονται τα εξής:

    -“Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου μέσου Αντώνη Λαδάκη, με μεγάλη θητεία στην Super League. O καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Αντώνης Λαδάκης είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1982 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Νέστο Χρυσούπολης, τον Α.Ο.Κ., στον Αγροτικό Αστέρα και στην ομάδα ΗΛΤΕΞ Λύκοι. Τις περιόδους 2006-12 αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έχοντας 79 συμμετοχές ενώ από το 2012 και μετά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Πανθρακικός με 59 συμμετοχές.

    Παράλληλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Τουμανίδη”.

    Οι 14 ανανεώσεις

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε επίπεδο ανανεώσεων από το περυσινό ρόστερ ο Α.Ο.Κ. τα πήγε πολύ καλά αφού συνεχίζουν μία ακόμη περίοδο οι Χάρης Παππάς, Μιχάλης Μπαντάνης, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Παληγεώργος, Σάββας Κυριακίδης, Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Μπλιό, Τάσος Δέντσας, Μηνάς Πτηνόπουλος, Δαμιανός Δελής και Σάββας Τουμανίδης. Στο σύνολο τους είναι (14) οι ανανεώσεις.

    Οι 6 μεταγραφές

    Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. απέκτησε, τον τερματοφύλακα Κώστα Συριτούδη, τον Σκοπιανό επιθετικό Ζόραν Ζλατκόφσκι, τον έμπειρο στόπερ Λευτέρη Γιαλούση και τους Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, Αναστάσιο Φραγκούλη και τον έμπειρο μέσο Αντώνη Λαδάκη. Μέχρι τώρα δηλαδή στον Α.Ο.Κ. έχουν γίνει 14 ανανεώσεις, 6 μεταγραφές και οι προαναφερθέντες παίκτες θα παραβρεθούν στην πρώτη του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.