Bookmarks

    Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (27/7) η προετοιμασία της ομάδας της Δόξας Θεολόγου στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Στην πρώτη της ομάδας στο γήπεδο του Ποτού παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ο νέος προπονητής Στέλιος Κατρακυλάκης αλλά και οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας της Θάσου. Να σημειώσουμε βέβαια ότι η νέα χρονιά για τη Δόξα Θελόγου ξεκινάει με πολλές απαιτήσεις και αυτό γιατί το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

    Την ίδια ώρα να τονιστεί και όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Βασίλη Μαντζιώρη αλλά και τον μπακ-χαφ Γιώργο Μαλακογιάννη.

    Περί αποδέσμευσης

    ποδοσφαιριστών

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Θεολόγου-Ποτού ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση και κατά πλειοψηφία αποφάσισε προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και ανακοινώνει την διαδικασία αποδέσμευσης μη αμειβομένων ποδοσφαιριστών ή και αμειβομένων που δεν επήλθε συμφωνία αλλά οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

    Ύστερα από εισήγηση του προέδρου και αφού λαμβάνεται υπόψη η προσπάθεια δημιουργίας δεύτερης ομάδας που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΚ αποφασίστηκε:

    1) Δεν θα γίνει καμία αποδέσμευση μέχρι την ολοκλήρωση του ρόστερ μετά την αξιολόγηση από το νέο τεχνικό και σχετική του εισήγηση. Η διαδικασία αυτή εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στις 31/8.

    2) Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, σε άλλη περίπτωση θα θεωρηθεί παράβαση του κανονισμού και θα επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη της υπόθεσης του.

    3) Σε περίπτωση αποδέσμευσης η ομάδα συζητά μόνον με ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας και σε καμία περίπτωση δίνεται η ελευθέρας λευκή στα χέρια του ποδοσφαιριστή.

    Τα παραπάνω δεν ισχύουν:

    1) Όταν ο ποδοσφαιριστής μας ζητηθεί από ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.

    2) Όταν η αποδέσμευση ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας»

    Comments are closed.