Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/7) η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”.

    Οι προπονήσεις οι οποίες στην πλειοψηφία τους θα είναι διπλές θα διεξάγονται στο βοηθητικό του “Ανθή Καραγιάννη” και το μεγαλύτερο μέρος ήδη πέφτει σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

    23 παίκτες στις προπονήσεις

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι στις καθημερινές προπονήσεις λαμβάνουν μέρος συνολικά εικοσιτρείς (3) ποδοσφαιριστές. Από αυτούς οι 16 προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας ενώ οι υπόλοιποι 7 αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα στις καθημερινές προπονήσεις λαμβάνουν μέρος οι Χάρης Παππάς, Μιχάλης Μπαντάνης, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Παληγεώργος, Σάββας Κυριακίδης, Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Μπλιός, Τάσος Δέντσας, Μηνάς Πτηνόπουλος, Δαμιανός Δελής και Σάββας Τουμανίδης Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο 16χρονος Δημήτρης Θωμαϊδης οι οποίοι συνεχίζουν από την περυσινή χρονιά και οι Κώστας Συριτούδης, Ζόραν Ζλατκόφσκι, Λευτέρης Γιαλούσης, Αλέξανδρος Μελισσόπουλο,ς Αναστάσιος Φραγκούλης, Αντώνης Λαδάκης και Χρήστος Κασαπάκης.

    Άλλες 2-3 μεταγραφές

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πρώτης των “Αργοναυτών” προανήγγηλε 2 ακόμη μεταγραφών και στάθηκε στην απόκτηση ενός επιθετικού.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε τα εξής:

    «  Από σήμερα μπαίνουμε σε μια περίοδο, όπου καθημερινά μέσα από τη δουλειά, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε, το σύνολο εκείνο, το οποίο θα τηρεί τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση των υψηλών στόχων που έχουμε βάλει φέτος. Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να έχουν την υγεία τους, όχι μόνο στην περίοδο της προετοιμασίας αλλά όλη την αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό και για τον λόγο αυτό θέλουμε να πετύχουμε φέτος στους στόχους που έχουμε βάλει. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε το 90% του ρόστερ της ομάδας το οποίο αποτελείται από ποιουητούς παίκτες και οι οποίοι διακρίνονται για την εμπειρία τους.

    Μπορούμε να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι, όσον αφορά το σχεδιασμό, αφού είμαστε μέσα σε αυτά που είχαμε πει την τελευταία φορά. Ανανεώσαμε από την περσινή ομάδα 16 ποδοσφαιριστές και προσθέσαμε μέχρι σήμερα 7 ποδοσφαιριστές με ταλέντο, με ποιότητα και πάνω απ` όλα με εμπειρία που θα βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Εύχομαι ότι καλύτερο στα παιδιά που δεν έμειναν στο ρόστερ. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Σίγουρα αυτό που θέλουμε, είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και μέσα από τη διαδικασία της εξέλιξης του πρωταθλήματος να το κατακτήσουμε.

    Αυτό γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι ισχυρές και δυνατές και έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Από σήμερα σκύβουμε το κεφάλι, πολύ δουλειά, επιμονή και υπομονή, πίστη πάνω απ` όλα στη δουλειά που θα κάνουμε κάθε μέρα, κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα και στόχο που έχουμε βάλει. Ευχόμαστε να χαμογελάσουμε αυτή τη χρονιά και να αισθανθούμε περήφανοι πάνω απ` όλα. Να κάνουμε περήφανους τη διοικούσα επιτροπή που βάση δυνατοτήτων έκαναν ότι ήταν δυνατό, για την ομάδα. Να κάνουμε υπερήφανους, τους φιλάθλους του ΑΟΚ, που τους θέλουμε κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε δυο ακόμη προσθήκες. Ο ένας θα είναι σίγουρα επιθετικός, ο άλλος θα δούμε».

    Comments are closed.