Bookmarks

    Ο ΓΣ Δόξα Δράμας με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την έναρξης συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Σαρελάκο. Όπως μάλιστα σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου. Ο Λευτέρης Σαρελάκος αναλαμβάνει το πόστο του υπευθύνου επικοινωνίας της ομάδας της Δόξας.

    Πρόκειται για τον γνωστό αθλητικογράφο, ο οποίος μέχρι πρότινος σύμφωνα και με τις δικές του δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ήταν από τους βασικούς συνεργάτες του Λευτέρη Πανταζή στην Καβάλα, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να εμπλακεί με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ. Το θέμα μάλιστα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λευτέρη Σαρεάκου, ο τραγοδιστής Λευτέρης Πανταζής είχε πολύ μεγάλα όνειρα για την ομάδα της Καβάλας, κάνοντας λόγο ακόμη και για άνοδο στην Super League. Το όλο θέμα τελικά δεν είχε καμιά απολύτως τύχη σύμφωνα με την εξέλιξη του, ο Λευτέρης Πανταζής δεν ήρθε ποτέ στην Καβάλα και τελικά ο Λευτέρης Σαρελάκος που ενδεχόμενα να είχε αναλάβει και το γραφείο τύπου του Α.Ο.Κ. αν έπαιρνε τον Α.Ο.Κ. ο ΛΕ.ΠΑ., προτίμησε να αναλάβει το αντίστοιχο της Δόξας Δράμας!!! Γι’ αυτό ποτέ μην πεις ποτέ.

    Δήλωση Λ. Σαρελάκου

    Από την πλευρά του μάλιστα ο Λευτέρης Σαρελάκος μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στις δηλώσεις του σημείωσε τα εξής:

    -“Χαιρετίζω τον κόσμο της Δόξας και τη μεγάλη οικογένεια των “μαυραετών”. Έρχομαι πρώτα από όλα σαν φίλος της Δόξας για να συνεισφέρω στο ποδοσφαιρικό ξύπνημα του τεραστίου αυτού γίγαντα.

    Συμπορεύομαι στην προσπάθεια του Ιωάννη Μπύρου και των συνεργατών του για να ανεβάσουμε φέτος την ομάδα στη Football league και του χρόνου στη Superleague που είναι και η φυσική της θέση.
    Εύχομαι μάλιστα το 2018 η Δόξα Δράμας, να γιορτάσει εκεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.
    Το τρίπτυχο μας, θα είναι δουλειά, οργάνωση και να λειτουργούμε ως μια οικογένεια, γιατί όλοι μαζί μπορούμε”.

    Comments are closed.