Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας στο οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη Παναγιώτη ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 και Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών Κώστα Χαδόλια, Σταύρο Χατζηκυριάκο και Δημήτρη Στερνιώτη.

    Το δελτίο τύπου της ΑΕΚ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΑΕΚ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

    1. Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη Παναγιώτη. Είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1994, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου μπακ και διαθέτει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό. Αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 και Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως επίσης και στον Εθνικό Συδηροκάστρου, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (στη Γ’ Εθνική και με τους τρεις).

    2. Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τους Κώστα Χαδόλια, Σταύρο Χατζηκυριάκο και Δημήτρη Στερνιώτη, τους οποίους και ευχαριστεί για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

    3. Τέλος κάνει γνωστό ότι η πρώτη συγκέντρωση του ανδρικού τμήματος της ΑΕΚ Καβάλας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Βερούλειου» σταδίου”.

    Comments are closed.