Bookmarks

    Η Διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας με δελτίο τύπου που εξέδωσε έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Διονύση Ευστρατίου o οποίος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περυσινής περίοδου στην εξαιρετική πορεία του καβαλιώτκου συγκροτήματος.

     

    Ο Διονύσης Ευστρατίου ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της περσινής πετυχημένης χρονιάς και ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να ανανεωθεί η συνεργασία. Παράλληλα ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κονσταντίνι στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής είχε μετακομίσει το Δεκέμβριο από τον Ηρακλή στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και επέστρεψε. Η Διοίκηση του Ηρακλή βρίσκεται σε επαφή και με άλλους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

     

    Η Ακαδημία στην PITSAS CAMP

     

    Κι επειδή η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο στον Ηρακλή, η Ακαδημία για ένα 10ήμερο από τις 30 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, κατασκηνώνει στην PITSAS CAMP στη Θάσο. Στόχος η κοινωνικοποίηση αλλά και η ψυχαγωγία μετά από μια κοπιαστική ποδοσφαιρική χρονιά. Η αποστολή αποτελείται από 30 παιδιά αγόρια και κορίτσια και συνοδοί θα είναι ο Μάνθος Κλεανθίδης κι ο Γιώργος Κούντουρας. 

    Comments are closed.