Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας μέσα από το οποίο σημειώνεται ότι όλα τα σωματεία της Ένωσής που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής κατηγορίας, ότι υποχρεούνται άμεσα να παραλάβουν από την γραμματεία της ΕΠΣ  Καβάλας όλο το σχετικό έντυπο υλικό που αφορά την συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

    -“1.Ενημερώνονται όλα τα σωματεία της Ένωσής που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής κατηγορίας, ότι υποχρεούνται άμεσα να παραλάβουν από την γραμματεία της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ όλο το σχετικό έντυπο υλικό που αφορά την συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα, Γ’ εθνικής κατηγορίας. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν  οι υπεύθυνοι των σωματείων με την Ένωση. 

    2.Τακτοποίηση Οικονομικών Υποχρεώσεων Σωματείων: Καλούνται όλα τα σωματεία μας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου 2016-2017 και του νέου πρωταθλήματος, να τακτοποιήσουν ως οφείλουν, όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι της Ε.Π.Ο. και της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και το καταστατικό της Ένωσής μας. 

    3.Τροποποίηση τιμών παραβόλων δελτίων ορισμένου χρόνου: Ενημερώνονται τα σωματεία μέλη της Ένωσης ότι με απόφαση της Ε.Π.Ο., οι τιμές των παραβόλων έκδοσης δελτίων ορισμένου χρόνου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:

    Δελτίο τριών (3) ετών: Πενήντα (50) ευρώ.

    Δελτίο δύο (2) ετών: εξήντα (60) ευρώ.

    Δελτίο ενός (1) έτους: ογδόντα (80) ευρώ.

    4. Ενημέρωση εφορίας για τα νέα ΔΣ των σωματείων: Επειδή την περίοδο που διανύουμε πολλά από τα σωματεία μας εκλέγουν νέα Διοικητικά Συμβούλια, Ενημερώνουμε ότι εντός 10 ημερών από την εκλογή τους, οφείλουν να ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα της εφορίας για τον νόμιμο εκπρόσωπο του σωματείου τους που είναι ο πρόεδρος. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθεί στο σωματείο χρηματικό πρόστιμο. Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση μπορούν τα σωματεία να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Ένωσης (κ. Χρόνη Γαϊτατζή) για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας τους”.

    Comments are closed.