Bookmarks

    Σε αρκετά σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Εθνικός Νέας Καρυάς αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τους δύο Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές Κώστα Κουτσομιχάλη και Απόστολο Τσανακτσόγλου.

    Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά μετά την άνοδο της δείχνει αποφασισμένη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, πράγμα που το απέδειξε και με την απόκτηση δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών.

    Ο Κώστας Κουτσομιχάλης που πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Αβάτου και παλαιότερα του Αστέρα Μαγικού, ήταν μέλος της πρωταθλήτριας Ελλάδας μεικτής ομάδας της Ε.Π.Σ. Ξάνθης στο Region’s Cup που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Σαν Μαρίνο αναμένεται να δώσει μεγάλη δυναμική με το παιχνίδι του τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο κέντρο οπού έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται.

    Ενώ μεγάλη ώθηση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας της Καρυάς αναμένεται να δώσει η μεταγραφή του Τόλη Τσανακτσόγλου στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, που αποκτήθηκε απο την ομάδα του Αστέρα Μαγικού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Κ20 του Πανθρακικού, την ομάδα της Ζακύνθου αλλά και του ΑΟ Λεβάντε ως δανεικός απο την Ζάκυνθο.

    Comments are closed.