Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας των “Αργοναυτών” έχει ξεκινήσει, το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη (20/7) στις 6 το απόγευμα και μία ημέρα πριν σε δύο (2) γκρουπ οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο σχεδιασμός στον Α.Ο.Κ. βρίσκεται σε εξέλιξη, μεταγραφές θα γίνουν κι άλλες και το ενδιαφέρον το τελευταίο χρονικό διάστημα επικεντρώνεται στην απόκτηση δύο τουλάχιστον επιθετικών. Μάλιστα κάποιες από τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα χαρακτηρίζονται ικανοποιητικές και πρόθεση είναι σε πρώτη φάση να αποκτηθεί έμπειρος επιθετικός το όνομα του οποίου θα κάνει αίσθηση. Γεγονός πάντως είναι ότι σε καθημερινή βάση υπάρχει πολύωρη συνεργασία του προπονητή του Α.Ο.Κ. Γιάννη Ταουσιάνη με τον Τεχνικό Διευθυντή Βλάση Καζάκη με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

    Οι 15 ανανεώσεις

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε επίπεδο ανανεώσεων από το περυσινό ρόστερ ο Α.Ο.Κ. τα πήγε πολύ καλά αφού συνεχίζουν μία ακόμη περίοδο οι Χάρης Παππάς, Μιχάλης Μπαντάνης, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Παληγεώργος, Σάββας Κυριακίδης, Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Μπλιό, Τάσος Δέντσας, Μηνάς Πτηνόπουλος και Δαμιανός Δελής. Όπως μάλιστα όλα δείχνουν θέμα χρόνου είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους Γρηγόρη Παπαδόπουλο και Σάββα Τουμανίδη. Στο σύνολο τους είναι δεκαπέντε (15) οι ανανεώσεις.

    Οι 5 μεταγραφές

    Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. απέκτησε, τον τερματοφύλακα Κώστα Συριτούδη, τον Σκοπιανό επιθετικό Ζόραν Ζλατκόφσκι, τον έμπειρο στόπερ Λευτέρη Γιαλούση και τους Αλέξανδρο Μελισσόπουλο και Αναστάσιο Φραγκούλη. Μέχρι τώρα δηλαδή στον Α.Ο.Κ. έχουν γίνει 15 ανανεώσεις, 5 μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Οπως είναι λογικό και αναμενόμενο και με βάση τον αριθμό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι σήμερα ανήκουν στ έμψυχο δυναμικό τους Α.Ο.Κ., θα γίνουν τουλάχιστον ακόμη άλλες πέντε (5) μεταγραφές. Ο ένας από αυτούς θα είναι τερματοφύλακας και οι υπόλοιποι θα ενισχύσουν τον άξονα της ομάδας.Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το πρώτο ραντεβού κάποιες από τις θέσεις αυτές και τα κενά που έχουν εντοπιστεί, να καλυφθούν με νέα πρόσωπα που θα “εμπλουτίσουν” το ρόστερ της ομάδας.

    Comments are closed.