Bookmarks

    Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ΓΣ Ελευθερούπολης που προσέφερε τα μέγιστα σε αγωνιστικό επίπεδο σήμερα παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως παράγοντας αναλαμβάνοντας τα ηνία στην θέση του προέδρου της ομάδας, ξεκινώντας μία νέα προσπάθεια.

    Ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Μουλάκη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, στο νέο διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Ελευθερούπολης θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος της νέας και δύσκολης προσπάθεια θα καταβληθεί. Το προηγούμενο Δ.Σ., υπό την προεδρία του Γιάννη Δεληβογιατζή, υπέβαλλε την παραίτησή του για τυπικούς λόγους την περασμένη Δευτέρα και οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση έγιναν την πρηγούμενη Κυριακή (29/5) με ικανοποιητική προσέλευση. Προχθές το Δ.Σ. που προέκυψε συγκροτήθηκε σε σώμα και πλην του Βασίλη Μουλάκη που θα αναλαμβάνει πρόεδρος θα πρέπει να σταθούμε στην επιστροφή του Βαγγέλη Κελαϊδάκη, του παράγοντα που έβαλε τη σφραγίδα του στην άνοδο του ΓΣΕ. Ο Κώστας Απαζίδης παραμένει στη θέση του Γενικού Γραμματέα και ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Νικολακόπουλος, είναι Γενικός Αρχηγός. Αντίθετα, αποχώρησε από τα διοικητικά της ομάδας της Ελευθερούπολης ο μέχρι πριν μια βδομάδα πρόεδρος, Γιάννης Δεληβογιατζής.

    Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

    του ΓΣ Ελευθερούπολης

    Πρόεδρος: Βασίλης Μουλάκης

    Αντιπρόεδρος: Γιώργος Σαλιμπάσης

    Γενικός Γραμματέας: Κώστας Απαζίδης

    Ταμίας: Νίκος Κουκουλίδης

    Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Νικολακόπουλος

    Ειδικός Γραμματέας: Βαγγέλης Κελαϊδάκης

    Έφορος Ιματισμού: Χρήστος Γιαννάκος

    Υπάρχει, ακόμη, μία πεντάδα αναπληρωματικών παραγόντων που θα βρίσκεται στο πλευρό της Διοίκησης για να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νέα διοίκηση.

    Ελπίδες για παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία

    Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο ΓΣΕ περιμένει τις εξελίξεις στα Εθνικά πρωταθλήματα με την ελπίδα να επωφεληθεί των ανακατατάξεων και να παραμείνει τελικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει προπονητής ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που ανέλαβε αντί του Στέφανου Θεοδοσιάδη στα μέσα του προηγούμενου Δεκεμβρίου. Σε ότι έχει να κάνει με το έμψυχο υλικό, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο νεαρός Γιώργος Παπαζούδης που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, πήρε μετεγγραφή στη ΧΑΝΘ, ενώ θα επιστρέψει στην Ελευθερούπολη ένας άλλος ταλαντούχος παίκτης που αυτήν την περίοδο ενίσχυσε ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

    Comments are closed.