Bookmarks

    Για το βράδυ της Τρίτης (17/5) στις 8:30 το βράδυ έχει οριστεί το ραντεβού της Διοικούσας Επιτροπή του Α.Ο.Κ. με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της μέχρι τώρα συνεργασίας τους, τους τελευταίους δυόμιση μήνες ο οποίος μόνο θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί και ταυτόχρονα να γίνει και η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

    Είναι πάντως γεγονός ότι η συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει μέσα σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης και ευφορίας από το πολύ σπουδαίο διπλό που σημείωσε ο Α.Ο.Κ. στην αυλαία του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μέσα στη Δράμα και το οποίο “σκόρπισε” τον ενθουσιασμό στους καβαλιώτες φιλάθλους. Ήταν άλλωστε ο καλύτερος επίλογος για τους “Αργοναύτες¨οι οποίοι αισθάνονται δικαιολογημένα υπερήφανοι για το ήθος που έδειξαν κυρίως για το ότι κράτησαν ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας σε ένα σημείο που πραγματικά κλονίζεται σε μέγιστο βαθμό η αξιοπρέπεια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Θα καταθέσει τον απολογισμό του

    Από την πλευρά του πάντως, ο προπονητής Γιάννη Ταουσιάνης στην συνάντηση του με τα μάλη της Διοικούσας Επιτροπής θα καταθέσει τον απολογισμό του από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και παράλληλα θα κάνει και την εισήγηση του για τους παίκτες που θα πρέπει να μείνουν και εκείνων που θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλο σύλλογο. Βέβαια και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας δεν πρόκειται να μην τεθεί θέμα μη ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ενώ είναι πολύ πιθανό από την πλευρά του ο Γιάννης Ταουσιάνης να καταθέσει και το πλάνο του για τι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

    Μέχρι τις 25 Μαΐου οι προπονήσεις

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις στον Α.Ο.Κ. θα διαρκέσουν μέχρι τις 25 Μαΐου ενώ ο Γιάννης Ταουσιάνης θα αναχωρήσει από την Καβάλα για την ιδιαίτερη παρτίδα του στις 27 του ίδιου μήνα.

    Ο ΣΦΑΟΚ αποθέωσε τους παίκτες

    Μεθυσμένη” πολιτεία θύμιζαν το βράδυ της Κυριακής (15/5) τα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” λίγο μετά την άφιξη του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή του Α.Ο.Κ. από τη Δράμα στην Καβάλα, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Δόξα. Περίπου 20 καβαλιώτες φίλαθλοι, μέλη του ΣΦΑΟΚ, κατέλαβαν στην κυριολεξία τα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο “Ανθή Καραγιάννη” οι οποίοι με τύμπανα, ιαχές και συνθήματα αποθέωσαν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και τους μεγάλους πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες. Το πάρτι της σπουδαίας νίκης στη Δράμα, κράτησε περίπου μία ώρα και στο επίκεντρο της αποθέωσης και των πανηγυρισμών βρέθηκαν όλοι οι παίκτες κυρίως με την ικανοποίηση να θεωρείται δεδομένη και απόλυτα δικαιολογημένη.

    Comments are closed.