Bookmarks

    Σε ένα παιχνίδι που ήρθαν τα πάνω κάτω, στο κυνήγι της ανόδου στη Γ’ Εθνική σήμερα Κυριακή (22/5) το απόγευμα ο Ηρακλής Καβάλας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των αγώνων μπαράζ αν και προηγήθηκε στην Ξάνθη δύο φορές με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα τελικά γνώρισε την ήττα τελικά με (3-2). Η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη ήξερε τι ζητούσε περισσότερο από τον αντίπαλο της στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύναμη και πάθος για μία περίπου ώρα αγώνα, πέτυχε δύο γκολ αλλά προδόθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και γνώρισε την ήττα και έχασε σημαντικό έδαφος.

    Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν αμφίρροπο, με αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με πολλές προσωπικές μονομαχίες και με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση, αγωνιστική ωριμότητα και αποφασιστικότητα για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι τόσο οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης όσο και οι αντίστοιχοι του Στέλιου Ιγνατιάδη έπαιξαν με μόνο στόχο την κατάκτηση του “τρίποντου” προκειμένου να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Από την πλευρά του μάλιστα οι παίκτες του Ηρακλή έχοντας την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟΞ έδειξαν τρομερή αποφασιστικότητα, είχαν πολλά και αγωνιστικά αποθέματα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

    To χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 7′ για το Ηρακλή Καβάλας ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τότε ο Κώστας Άγγος πλασαρίστηκε έξυπνα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, μετά την πάσα που δέχθηκε σταμάτησε την μπάλα έξυπνα και με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Ορφέα Ξάνθης και έγραψε το (0-1) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Όμως οι πανηγυρισμοί για την ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη δεν κράτησαν πολύ αφού στο 15′ ο Χιντ Ιμέρ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ηρακλή θα νικήσει τον τερματοφύλακα Ευστρατίου και θα γράψει το (1-1). Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στην παράβαση μέσα την μεγάλη περιοχή του Ορφέα στον Χατζηκυριάκου. Την αισχάτη των ποινών” εκτέλεσε ο Προβατίδης ο οποίος ήταν εύστοχος για να διαμορφώσει το (1-2). Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 68′ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνιδι στα ίσια όταν ο Μαυρόπουλος μέσα από την περιοχή του Ηρακλή με διαγώνιο σουτ έγραψε το (2-2). Στο 80′ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι τούμπα όταν ο Μαυρόπουλος έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή θα πιάσει δυνατό σουτ και στην εξέλιξη της φάσης ο Χιντ Ιμέρ με προβολή θα διαμορφώσει το (3-2).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Ορφέα Ξάνθης με τον Ηρακλή Καβάλας ήταν ο Δημήτρης Δραγάτης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με βοηθούς του, τους Γεώργιο Χριστάκογλου (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής) και Νικόλαο Τσιότσο (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

    Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Ορφέα Ξάνθης: Κισά Ομέρ, Τζαμπάζ, Καρά Αλι, Παπαδιώτης, Μαλαδένης (46′ Μόσχος), Μαυρόπουλος Δ, Καραγκιόζης Β, Λαζαρίδης (63′ Μυγγίδης), Χιντ Ιμέρ (88′ Χαραλαμπίδης), Καραγκιόζης Γ, Μουμίνογλου.

    Ηρακλής Καβάλας: Ευστρατίου, Γουριδάρης, Ρουμελιώτης, Γκέκας, Σαμαράς (30′ Σολακίδης), Προβατίδης, Χατζηκυριάκου, Σπαυρίδης, Βαλαβανόπουλος (62′ Ντομί), Τσότρας, Άγγος.

    Τα αποτελέσματα-3η αγωνιστική

    Ορφέας Ξάνθης-Ηρακλής Καβάλας 3-2

    Δόξα Προσκυνητών-ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1

    Η βαθμολογία-3η αγωνιστική

    1. Δόξα Προσκυνητών 4-3 6

    2. Ορφέας Ξάνθης 6-4 6

    3. Διδυμότειχο 1-2 4

    4. Ηρακλής Καβάλας 3-5 1

    Η ερχόμενη-4η αγωνιστική

    Δόξα Προσκυνητών-Ηρακλής Καβάλας

    ΑΕ Διδυμοτείχου-Ορφέας Ξάνθης


    Comments are closed.