Bookmarks

    Μέχρι στις 8 το βράδυ της Τετάρτης (25/5) έχουν διορία όσοι ενδιαφέρονται για να εμπλακούν με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ. για να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους, με τις προθέσεις του στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ..

    Αν και είναι θέμα χρόνου να εκπνέυσει το τελεσίγραφο της Διοικούσας Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου τους Α.Ο.Κ. στην από κοινού ανακοίνωση που εξέδωσαν, μέχρι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στα γραφεία της ομάδας δεν κατατέθηκε καμιά πρόταση κυρίως από την πλευρά του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζη, για την οποία το τελευταίο δεκαήμερο έγινε πολύς θόρυβος. Πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον του Λευτέρη Πανταζή, αναφέρουν πληροφορίες μας ότι ναι μεν σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση μέσα στα χρονικά περιθώρια αλλά η πρόταση αυτή δεν θα περιέχει οικονομικά χαρακτηριστικά, το πλάνο της δράσης και γενικότερα λεπτομερή στοιχεία για την φιλοσοφία και τους στόχους πάνω στην οποία θα στηριχθεί η όλη προσπάθεια. Μάλιστα σύμφωνα με τα δύο πρόσωπα της κοινωνίας της Καβάλας τα οποία έχουν μπει μπροστάρηδες στην κίνηση Πανταζή και εκφράζουν τις απόψεις του, σημειώνουν ότι θα ζητηθεί από την Διοικούσα Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ., μία παράταση επιπλέον δύο εβδομάδων, δηλαδή μέχρι τις 10 Μαΐου.

    Συνεδριάζουν από κοινού

    Πάντως την Τετάρτη (25/5) στις 8 και μισή το βράδυ στα γραφεία του Α.Ο.Κ., έχει προγραμματιστεί από κοινού συνεδρίαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη και της Διοικούσας Επιτροπής. Βεβαίως και επί τάπητος θα τεθεί το θέμα των προτάσεων που ενδέχεται να κατατεθούν αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πληροφορίες μας και οι δύο πλευρές δεν είναι διατεθιμένες να δώσουν καμιά παράταση και σε κανέναν εάν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία στην πρόταση που θα καταθέσουν. Από κει και πέρα και στην περίπτωση που δεν πάρξουν εκπλήξεις στην συνέχεια, στην από κοινού συνεδρίαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη του Α.Ο.Κ. και της Διοικούσας Επιτροπής, θα συζητηθούν πολλά θέματα αγωνιστικής φύσεως τα οποία θα έχουν να κάνουν με το μέλλον της ομάδας, με την ενίσχυση του έμπυχου δυναμικού για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος να αναφέρουμε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό παιχνιδι που πρόκειται να δώσει ο Α.Ο.Κ. την Πέμπτη (26/5) στις 5 το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Άρη, ενώ η συνέντευξη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

    Comments are closed.