Bookmarks

    Mε μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης ο Ηρακλής Καβάλας για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία θα υποδεχθεί την Κυριακή (15/5) στις 5 το απόγευμα στο “Βρούλειο” στάδιο τη Δόξα Προσκυνητών.

    Μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με την ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη να είναι έτοιμη από κάθε πλευρά για την κατάκτηση της νίκης. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Καβάλας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα για το καθοριστικό ματς κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες που υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι από πλευρά της διοίκησης τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου στις κερκίδες του “Βερούλειου” να βρεθούν όσο περισσότεροι φίλαθλοι του Ηρακλή γίνεται και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Ιγνατιάδη για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Μάλιστα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού θα ακολουθήσουν 3 συνεχόμενα εκτός έδρας αγώνες.

    Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

    Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι το εξής:

    Ηρακλής Καβάλας-Δόξα Προκυνητών

    Ορφέας Ξάνθης-Διδυμότειχο

     

    Comments are closed.