Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη κατάθεση εγγράφως πρότασης ή προτάσεων στη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει ξεκινήσει και μέχρι την Τετάρτη (25/5) στις 8 το βράδυ έχουν τα χρονικά περιθώρια οι ενδιαφερόμενοι να εκφράσουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

    Μάλιστα πλην της περίπτωσης του ενδιαφέροντος που από τρίτους εκφράστηκε για λογαριασμό του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, γιατί ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε δεν ήταν ξεκάθαρος, δεν έχει εκφραστεί ούτε άμεσα ούτε έμμεσα κάποιο άλλο ενδιαφέρον με την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη να είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να περιμένουν. Και τι άραγε μπορεί να περιμένουν; Εκείνο το οποίο μπορούν τα περιμένουν τα μέλη τους αλλά και οι φίλαθλοι κοινή γνώμη της Καβάλας είναι μία επί της ουσίας σοβαρή και κυρίως οικονομική πρόταση από συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο ο οποίος εγγράφως θα πρέπει να καταθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις και βεβαία τις πραγματικές του προθέσεις. Δηλαδή μία πρόταση η οποία δεν θα βασίζεται σε αερολογίες οι αοριστολογίες αλλά μία πρόταση η οποία θα αποτελεί πρότασης μεγαλύτερης προοπτικής που παρέχει η σημερινή Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και η οποία όπως άλλωστε είναι γνωστό όποτε χρειάστηκε και όποτε κλήθηκε “έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά” όταν κάποιοι, συγκεκριμένοι μάλιστα έκαναν κριτική από τους καναπέδες τους, συνεχίζουν να παίζουν “παιχνιδάκια” στις “πλάτες” της ομάδας, να προβάλλονται δωρεάν και ενδεχομένως να αποτελούν τον μαέστρο μιας ορχήστρας με γνωστές επιδιώξεις.

    Δεν πρέπει να περιμένουν άλλο στον Α.Ο.Κ.

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι πέραν της ημέρας και της ώρας που έβαλε ως χρόνο κατάθεσης των προτάσεων από τους τυχόν ενδιαφερόμενους για να εμπλακούν με τα διοικητικά της ομάδας της Καβάλας, στον Α.Ο.Κ. δεν θα πρέπει Διοικούσα Επιτροπή και Ερασιτέχνης να περιμένουν και να σπαταλήσουν ούτε λεπτό, δίνοντας οποιαδήποτε παράταση αν ζητηθεί. Όποιος ενδιαφέρεται είχε τον χρόνο μπροστά του να προετοιμαστεί και να είναι συνεπής στις ημερομηνίες Σε διαφορετική περίπτωση, η Διοικούσα Επιτροπή του Α,Ο.Κ. Είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να κοιτάξει μόνο μπροστά. Να αφήσει πίσω της όποια ίχνη ενδιαφέροντος εκφράστηκαν μέσα από δηλώσεις, συνεντεύξεις και ασόβαρες προτάσεις που ίσως να κατατεθούν και να δημιουργήσει εκείνες τις αγωνιστικές προϋποθέσεις, ώστε ο Α.Ο.Κ. τη νέα περίοδο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κάνοντας πρωταθλητισμό.

    Comments are closed.